Winactie: Bosch Beton heeft hart voor de boer
HomeOver onsNieuwsWinnaars bekend van Bosch Beton sleufsilo

Winnaars bekend van Bosch Beton sleufsilo

Op vrijdag 6 mei jl. vond de trekking plaats van de sleufsilo-winactie. De notaris trok twee winnaars in Nederland en Duitsland. Deze week kregen de winnaars van de Bosch Beton sleufsilo officieel hun prijs uitgereikt en reisden we hiervoor af naar Amstelveen en Ochtrup.

13 mei 2022

Winnaar in Nederland

Winnaar van de sleufsilo-winactie in Nederland is Mts Wesselingh in Amstelveen. Zij winnen een sleufsilo t.w.v. €15.000. Bosch Beton plaatste hier al een mooie sleufsilo met de innovatieve duogoot voor de afvoer van perssappen. De hoop om te winnen was er wel bij de eigenaren van het melkveebedrijf, maar ze hadden het niet verwacht!

‘Ik droom nog van een tweede sleufsilo. Dus wat dat betreft komt het mooi uit. De vraag was wie gaat de sleufsilo hier neerzetten. Kwalitatief was dat de beste van Nederland. Dat was de reden om voor Bosch Beton te kiezen’, aldus de gelukkige winnaar.

Winnaar in Duitsland

Raiffeisen Möllers uit Ochtrup (Duitsland) was compleet verrast toen ze de prijs van €25.000 euro voor een Bosch Beton sleufsilo wonnen. Op het erf van de familie staan al vier sleufsilo’s.

‘Ik heb nog nooit iets gewonnen! Ongelooflijk. We zijn helemaal gelukkig. Ze vroegen me of ik aan de winactie mee wilde doen. En ja waarom niet? Ik denk dat we de prijs gaan investeren in een nieuwe sleufsilo’, aldus de winnaar.

Sleufsilo-winactie 

De winactie gold voor onze bestaande en nieuwe klanten in Nederland, België, Duitsland en Denemarken. Bosch Beton stelde voor de actie een sleufsilo ter beschikking t.w.v. €15.000 en €25.000. Voor dit bedrag kan de winnaar een sleufsilo realiseren met bijvoorbeeld onze LA-S-keerwanden.

Winactie gemist?

Heeft u onze winactie gemist, maar bent u wel geïnteresseerd in een Bosch Beton sleufsilo?

Sleufsilogenerator

Met onze 3D-generator bouwt u in drie stappen uw eigen sleufsilo

Bepaal waarvoor u de silo gaat gebruiken, kies een type sleufsilowand en voer de afmetingen van uw sleufsilo in en de aslast. Maak een keuze voor de erfverharding, eventuele accessoires en services. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u binnen drie werkdagen een vrijblijvend advies op maat. Wilt u liever direct advies? Neem dan contact op met ons team.