HomeProjectenNieuwe sleufsilo met 4 kamers in Duitse Gütersloh

Nieuwe sleufsilo met 4 kamers in Duitse Gütersloh

De oude sleufsilo bij onze klant in Gütersloh maakte plaats voor een volledig nieuwe silo met vier kamers. Op één dag tijd plaatste Bosch Beton de nieuwe silo’s in Duitsland.

Bij onze klant in Gütersloh werd de oude sleufsilo geheel gesloopt, met als doel een volledig nieuwe sleufsilo met vier kamers te laten bouwen. Bosch Beton heeft de nieuwe sleufsilo’s geplaatst met 3 meter hoge wanden en een achterwand van 2 meter hoog. Hiervoor reden 26 diepladers met L– en U-wanden en trappen naar Duitsland. De plaatsing is op één dag tijd afgerond!

De klant was verbaasd over de snelheid van de plaatsing en de kwaliteit van de keerwanden. Hij is dan ook zeer tevreden en blij dat hij met Bosch Beton in zee is gegaan!

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor sleufsilo’s? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

Sleufsilogenerator

Met onze 3D-generator bouwt u in drie stappen uw eigen sleufsilo

Bepaal waarvoor u de silo gaat gebruiken, kies een type sleufsilowand en voer de afmetingen van uw sleufsilo in en de aslast. Maak een keuze voor de erfverharding, eventuele accessoires en services. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u binnen drie werkdagen een vrijblijvend advies op maat. Wilt u liever direct advies? Neem dan contact op met ons team.