HomeProjecten

Projecten

Filter op

3 nieuwe sleufsilo’s voor een stierenfokkerij in Frankrijk

Een stierenfokkerij in de Franse streek Picardië was opzoek naar een uitbreiding in ruwvoeropslag om zijn groeiend aantal stuks stierkalveren het hele jaar door van voldoende ruwvoer te kunnen voorzien.

Meer over dit project

IJslandse veehouderij investeert in sleufsilo’s met afdeksysteem

De firma Landstólpi op IJsland is naast totaalleverancier voor de agrarische sector zelf ook een veehouderij. Een aantal jaar geleden besloten ze met voornamelijk bouwproducten uit Nederland een compleet nieuwe boerderij te bouwen.

Meer over dit project

Sleufsilo met speciale keerwanden voor afdeksysteem bij Duitse melkveehouder

In Osterwald, in het graafschap Bentheim, runt de familie Deters een melkveehouderij. Het boerenbedrijf kent een rijke historie en is al 400 jaar in het bezit van de familie. Deze boer is niet uit op winstmaximalisatie, maar probeert op een zeer duurzame manier de boerderij te behouden voor toekomstige generaties.

Meer over dit project

5600 m3 voeropslag voor circulaire veehouderij

In 2018 heeft de familie Hammer de eerste hand gelegd aan de bouw van een compleet nieuwe boerderij in het buitengebied van Egenhausen, in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg. Daarmee werd de basis gelegd voor een boerderij die in alle opzichten uiterst toekomstbestendig is. Voor de ruwvoer opslag koos men voor de bouw van 6 sleufsilo’s van Bosch Beton.

Meer over dit project

Winnaar sleufsilo winactie herinvesteert in een extra sleufsilo

De familie Wesselingh koos ervoor om het, met de sleufsilo actie gewonnen geldbedrag, te herinvesteren in nog een extra sleufsilo.

Meer over dit project
Bosch Beton Fahrsilo in Merzen - Bosch Beton sleufsilo in Merzen (Duitsland)

Duitse stierenfokkerij al ruim 12 jaar klant bij Bosch Beton

De stierenfokkerij van Henrik Krone is familiebedrijf met een lange historie. De familie Krone is al meer dan 12 jaar klant bij Bosch Beton en besloot in 2022 wederom voor nieuwe sleufsilo’s van deze fabrikant te kiezen en daarmee zijn ruwvoeropslag aanzienlijk te vergroten.

Meer over dit project

Nieuwe sleufsilo bij 4e generatie boer in Brabant

Frank Verhoeven is de 4e generatie boer op zijn melkveebedrijf in Udenhout. Op zijn 14 heeft hij al besloten dat hij boer wilde worden. Nog elke dag werkt hij met veel plezier met zijn dieren. Frank houdt 105 melkkoeien met 60 stuks jongvee. Voor de opslag van ruwvoer koos hij voor een sleufsilo van Bosch Beton. Mede door het prettige advies en de fijne samenwerking.

Meer over dit project

Drie nieuwe sleufsilo’s in Bad Waldsee

In het district Ravensburg heeft de firma Heydt GmbH een nieuwe sleufsilo met keerwanden van Bosch Beton gebouwd op het bedrijf van de familie Kibler in Bad Waldsee.

Meer over dit project

Nieuwe sleufsilo voor melkvee- en educatiebedrijf

Melkveebedrijf De Genders in Giesbeek heeft een extra optimalisatieslag gemaakt door te investeren in een sleufsilo met afdeksysteem.

Meer over dit project