HomePrefab keerwanden van beton

Prefab keerwanden van beton

Bent u op zoek naar betonnen keerwanden die gemakkelijk te installeren zijn voor de bouw van een grond, weg of waterbouw project? Of bent u voor uw boerderij op zoek naar een duurzame oplossing voor de opslag van mest of voer? Onze betonnen prefab keerwanden zijn gemaakt van hoogwaardig beton en worden bij ons op locatie gemaakt op basis van uw wensen. Zo bent u gegarandeerd van een kant en klare oplossing die voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden.

 

Offerte   Contact

Onze betonnen prefab keerwanden

De prefab keerwanden van Bosch Beton worden kant en klaar geleverd en zijn in verschillende formaten of vormen te produceren. De keerwanden worden geproduceerd van hogesterktebeton van tenminste C60/75 en voldoen aan de strengste kwaliteits- en certificeringseisen.

Bij het produceren van de keerwanden wordt veel rekening gehouden met duurzaamheid. Zo wordt er kritisch gekeken naar de keuze van grondstoffen en gaan alle keerwanden ten minste twee generaties mee. Daarnaast zijn al onze keerwanden te recyclen.

Mogelijkheden keerwanden

De betonnen prefab keerwanden zijn in verschillende variaties beschikbaar afhankelijk van de vereisten van uw project. Zo zijn de standaard L vormige keerwanden (met of zonder hak) beschikbaar in verschillende hoogtematen. Voor agrarische doeleinden zijn er bijvoorbeeld ook U vormige keerwanden beschikbaar. Wilt u liever een keerwand die aan beide zijde belast kan worden? Dan zijn de T vormige keerwanden de perfecte oplossing.

Vraagt uw project om een maatwerk oplossing? Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te vertalen naar maatwerk keerwanden.

Toepassingen prefab keerwanden

De betonnen prefab keerwanden zijn voor diverse toepassingen te gebruiken. Zo zijn de keerwanden uitermate geschikt voor het gebruik in weg & verkeer projecten. Bijvoorbeeld bij het opvangen van een hoogteverschil bij een tunnel of bij wegen langs bergen.

Voor het beheren van (overtollig) water kunnen de keerwanden ingezet worden voor bijvoorbeeld een: dam, dijk, brede sloot of zwemvijver.

Keerwanden zijn ook uitermate geschikt voor het gebruik in de landbouw. Zo is het mogelijk om duurzame opslagsystemen te creëren voor bijvoorbeeld: graanopslag, mest of mais.

Bekijk onze overzichtspagina voor alle toepassingsmogelijkheden van onze betonnen prefab keerwanden.

Prefab keerwanden kosten

De kosten van de keerwanden zijn afhankelijk van de specificaties van de producten en de oplage die u nodig heeft. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. U krijgt dan van ons een offerte specifiek voor uw situatie.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze keerwanden of de mogelijkheden? Neem dan contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze adviseurs helpen u graag bij uw project!