HomeOver onsWerken bij

KOM JE BIJ ONS WERKEN?

Een groot deel van je tijd breng je door met werken. Het liefste in een baan die bij je past en in een organisatie die bij je past. Als jij je prettig voelt in een informele organisatie waar teamwork, ambitie, groei & ontwikkeling voorop staan. En waar je ook volop mogelijkheden krijgt om samen te werken. Dan zou het zo maar kunnen dat jij past bij Bosch Beton. Wij vinden het belangrijk dat jij lekker in je vel zit, dus maakt het niet uit wie of wat je bent of waar je vandaan komt. Kijk of er een vacature voor jou bij staat en lees de testimonials van een aantal (wie weet toekomstige) collega’s.

Onze vacatures

Fred van Ginkel, Manager Service & Werkvoorbereiding bij Bosch Beton
Fred van Ginkel
Projectbegeleiding en verkoop Agri Duitsland

Geen dag is hetzelfde!

“Voor mij is geen dag hetzelfde! Ik hou van afwisseling in mijn werk en hier is genoeg ruimte voor binnen Bosch Beton. Daarnaast is Bosch Beton in mijn ogen een gezond en dynamisch bedrijf waarbij je veel in teamverband werkt.”

Jouw werkplek

Natuurlijk wil je weten waar je terecht komt als je bij ons komt werken. Verwacht bij ons geen aparte kamers met dichte deuren. Op kantoor zitten wij bij elkaar in één ruimte en lopen naar elkaar toe als je iets van een ander nodig hebt of voor overleg. Geen rangen en standen dus, iedereen is gelijk. ’s Middags lunchen collega’s van kantoor en productie met elkaar in de kantine, spelen we tafelvoetbal, is er vers fruit en op woensdag een lekkere kom soep. De VRIJMIBO mét snack is ook altijd in de kantine trouwens!

Management Bosch Beton

En nu jij ...

Je hebt een beetje een indruk gekregen van wie wij zijn, hoe wij onze klanten helpen, de openstaande vacatures, onze werkplek en van een aantal collega’s kunnen zien waarom zij werken bij Bosch Beton zo leuk vinden.
Nu zijn wij benieuwd naar jou! Is er een vacature die jou aanspreekt en waarvan jij vindt dat jij dè juiste persoon op de juiste plek bent? Laat het ons weten en solliciteer! Wij kijken er naar uit met jou kennis te maken.
Als er nu geen vacature is voor jou maar je wilt wel graag bij ons komen werken, stuur dan een open sollicitatie.

Anne Bakker
Verkoopadviseur Agrarisch

Aandacht en waardering

“Bij Bosch Beton krijg ik persoonlijke aandacht en waardering. Er heerst een open cultuur en dat zorgt er voor dat ik de vrijheid en motivatie heb om met creatieve oplossingen te komen. Ik ben avontuurlijk en leergierig en dat past goed in het internationale team waarvan ik onderdeel ben. Bosch Beton stimuleert je verdere ontwikkeling en maakt dat ook mogelijk. Onlangs volgde ik de opleiding Beïnvloedingsvaardigheden.”