HomeProjecten

Projecten

Filter op
Bosch Beton - Keerwanden Hartmann Biofiltratiesysteem

Biofiltratie biologische oplossing voor stikstof?

Is de biofiltratietechniek een duurzame oplossing voor de zuivering van stikstof en fijnstof?

Meer over dit project

Maatschap klaar voor de toekomst met nieuwe sleufsilo’s

Bosch Beton plaatste twee nieuwe sleufsilo’s bij Maatschap Van Laar in Barneveld. De silo’s zijn voorzien van een rioleringssysteem en klinkers op de vloer.

Meer over dit project

Keerwanden zijn basis voor terras bij EuroParcs-vakantiewoningen

Bij de nieuwe vakantiewoningen op het EuroParcs-park Aan de Maas, nabij het Gelderse Kerkdriel, realiseerde onze klant terrassen en trappen. Hiervoor maakte hij gebruik van Bosch Beton L-keerwanden.

Meer over dit project
Bron: Instagram @groencollectiefnederland

Keerwanden sieren Floriade Expo 2022

Voor de inzending ‘Growing Green Cities’ vanuit Groencollectief Nederland voor de Wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade 2022 in Almere zijn Bosch Beton keerwanden geleverd.

Meer over dit project

Erfafscheiding van keerwanden tussen woningen

Hovenier Ronny Kroeze realiseerde met Bosch Beton keerwanden een strakke en mooie erfafscheiding. Bij een woning in Barneveld plaatste hij L-keerwanden zonder hak als scheiding tussen twee woningen.

Meer over dit project

Circulaire bijdrage aan nieuw bedrijfspand in Borne

Een circulair project bij Dusseldorp Infra Sloop en Milieutechniek in Borne waaraan Bosch Beton een bijdrage leverde. Voor het nieuwe kantoor en het parkeerterrein plaatsten we keerwanden met een ‘schoonheidsfoutje’.

Meer over dit project

Keerwanden vormen basis voor zoutloods in Beilen

Voor een zoutloods op de milieustraat van de gemeente Beilen zijn Bosch Beton L-keerwanden gebruikt. Vervolgens is hierover een dakconstructie aangebracht zodat het zout droog blijft.

Meer over dit project

Keerwanden voor nieuw multifunctioneel sportpark

Sportvereniging Longa ’30 in Lichtenvoorde deelt het sportterrein met andere partijen. Daardoor ontstond de wens voor een multifunctioneel sportpark. Voor de aanleg van het zgn. beweegpark zijn onze L-keerwanden met hak ingezet in diverse hoogtematen.

Meer over dit project
Bosch Beton - Keerwanden rondom het Afsluitdijk Wadden Center

Keerwanden rondom het Afsluitdijk Wadden Center

Rondom het Afsluitdijk Wadden Center plaatsten we tientallen meters keerwanden voor de realisatie van het terras en als grondkering. Een plaatsing op een unieke locatie!

Meer over dit project