HomeProjecten

Projecten

Saai schoolplein in Kortrijk is eerste Zero Waste Schoolyard

In Kortrijk (BE) is het eerste Zero Waste Schoolyard gerealiseerd bij de Sint Amandsbasisschool Zuid. De saaie speelplaats veranderde in een groen park.

Meer over dit project

Nieuwe sleufsilo met 4 kamers in Duitse Gütersloh

De oude sleufsilo bij onze klant in Gütersloh maakte plaats voor een volledig nieuwe silo met vier kamers. Op één dag tijd plaatste Bosch Beton de nieuwe silo’s in Duitsland.

Meer over dit project

Dijk van keerwanden voor rangeerstation De Vork, Haren

In het Nederlandse Haren (Groningen) realiseerde ProRail een nieuw rangeerstation: De Vork. Voor dit nieuwe station leverde Bosch Beton keerwanden, zodat de gasleidingen niet de volledige druk van de grond ondervinden.

Meer over dit project

Mooie grote sleufsilo met accessoires

Bij Mts. Knobbe in het Nederlandse Gersloot leverde Bosch Beton keerwanden voor een grote sleufsilo op het terrein.

Meer over dit project

Keerwanden in Veenendaal hebben belangrijke functie

Soms vallen de keerwanden van Bosch Beton op het eerste gezicht niet meteen op. Toch hebben de wanden vaak wel een belangrijke functie. Zoals in het Nederlandse Veenendaal, waar ter hoogte van de fietsbrug de keerwanden als grondkering dienen.

Meer over dit project

Keerwanden naar biogasproject in Frankrijk

Voor een biogasinstallatie is een schone en ordelijke grondstoffenopslag van belang. Bosch Beton leverde keerwanden voor een biogasproject in Frankrijk.

Meer over dit project

Niveauverschil opgevangen bij Ford-garage in Herentals

Bij het filiaal van Ford-garage Herman Noyens in Herentals was het terrein rondom de showroom toe aan een opknapbeurt. Het hoogteverschil is opgevangen met Bosch Beton-keerwanden.

Meer over dit project

Duurzame mestopslag in Bunne

Bij familiebedrijf Maatschap Groenwold Pluimvee in het Nederlandse Bunne plaatste Bosch Beton keerwanden om een duurzame mestopslag te creëren.

Meer over dit project

Station Hollandsche Rading krijgt ‘Perron op Norm’

Bosch Beton werkt samen met Dura Vermeer aan het ProRail-project ‘Perrons op Norm’, waarvoor wij speciale keerwanden leveren. Station Hollandsche Rading had de primeur.

Meer over dit project