HomeProjecten

Projecten

Filter op

Keerwanden als fundering van geluidsschermen langs de N206 Rijnlandroute

Steeds vaker wordt Bosch Beton benaderd voor het leveren van keerwanden voor geluidsschermen langs de snelweg. Zo ook voor de realisering van de RijnlandRoute bij Katwijk.

Meer over dit project

Station Apeldoorn klaar voor de toekomst

Marcel van Dorp vertelt namens aannemersbedrijf Van Ooijen Gouda over de vernieuwing van het perron bij station Apeldoorn. Bij dit project in Gemeente Apeldoorn werd het perron ingekort en verbreed waarbij perronkeerwanden van Bosch Beton zijn toegepast.

Meer over dit project

3 nieuwe sleufsilo’s voor een stierenfokkerij in Frankrijk

Een stierenfokkerij in de Franse streek Picardië was opzoek naar een uitbreiding in ruwvoeropslag om zijn groeiend aantal stuks stierkalveren het hele jaar door van voldoende ruwvoer te kunnen voorzien.

Meer over dit project

Keerwanden verrijken Oostenrijks bergdorp Fraxern

In de Oostenrijkse deelstaat Vorarlberg raakte de lokale aannemer Andreas Lins rond 2016 bekend met de keerwanden van Bosch Beton. Inmiddels zijn vele huizen en tuinen in de regio verrijkt met een solide keerwandoplossing van Bosch Beton.

Meer over dit project

Keerwanden creëren solide hellingbaan naar ondergrondse garage

Voor een nieuwbouwproject aan de Zonneoordlaan in Ede, besloot de eigenaar naast het bouwen van een nieuwe woning, ook een werkplaats met ondergrondse garage te bouwen.

Meer over dit project

IJslandse veehouderij investeert in sleufsilo’s met afdeksysteem

De firma Landstólpi op IJsland is naast totaalleverancier voor de agrarische sector zelf ook een veehouderij. Een aantal jaar geleden besloten ze met voornamelijk bouwproducten uit Nederland een compleet nieuwe boerderij te bouwen.

Meer over dit project
Renovatie station Veenendaal- Bosch Beton

Renovatie Veenendaal-lijn maakt 3 stations voor reizigers toegankelijker

Om de mobiliteit per spoor in Nederland te optimaliseren, kreeg Van Ooijen Gouda BV de opdracht van ProRail om een groot aantal stations renoveren, waaronder de drie stations aan de Veenendaal-lijn.

Meer over dit project

Keerwanden voor waterverbinding in Gemeente Nijmegen

Onderhoudscombinatie OSN was in de zomer van 2022 verantwoordelijk voor de realisatie van de onderdoorgang bij de S100 in Gemeente Nijmegen. Naast een verbinding voor fietsers en voetgangers, moest er ook een verbinding gecreëerd voor het water. Voor de bouw hiervan is gebruik gemaakt van Bosch Beton keerwanden.

Meer over dit project
Shot Zeist- Bosch Beton

Toekomstbestendige metamorfose voor tennis- en padelclub in Zeist

De tennis- en padelclub Shot in Zeist heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. Door renovaties en uitbreidingen op het gehele park, hebben zij, in samenwerking met Tennis Totaal, een duurzaam en toekomstbestendig park gerealiseerd. Bosch Beton leverde L- keerwanden om het hoogteverschil om de banen heen op te vangen

Meer over dit project