HomeProjecten

Projecten

Station Hollandsche Rading krijgt ‘Perron op Norm’

Bosch Beton werkt samen met Dura Vermeer aan het ProRail-project ‘Perrons op Norm’, waarvoor wij speciale keerwanden leveren. Station Hollandsche Rading had de primeur.

Meer over dit project

Sleufsilo’s voor gras en maïs in Brabant

In het Brabantse Nispen plaatsten wij twee sleufsilo’s met onze keerwanden. De sleufsilo’s zijn 28 meter lang, waarin de melkveehouder gras en maïs opslaat.

Meer over dit project

Prefab keerwanden voor graandrogerij in Billerbeck

In het Duitse Billerbeck leverde en monteerde Bosch Beton in één dag keerwanden in een nieuwe stalen hal voor graandrogerij.

Meer over dit project

Nieuwe duurzame milieustraat in Zuidwolde

De nieuwe milieustraat in Zuidwolde is voorzien van ruim 100 van onze duurzame keerwanden voor extreem zware belastingen in de grond-, weg- en waterbouw.

Meer over dit project

Betrouwbaarheid en zekerheid voor biogas-plant

De biogas-plant in Dartford, graafschap Kent in het Verenigd Koninkrijk, wilde een sleufsilo met verticale wanden. Bosch Beton bood met de betonnen keerwanden zekerheid voor de toekomst.

Meer over dit project

Fietsroute door verschillende landschapstypen

Bosch Beton paste keerwanden toe om hoogte op te vangen langs de steile talud langs de fiets- en voetgangersbrug over de Maas, een nieuwe snelfietsroute nabij Cuijk.

Meer over dit project

Sleufsilo met unieke hoek

In Sprang Capelle wilde een boer de ruimte achter een stal combineren met een ingang naast de stal. Hierdoor ontstond met onze keerwanden een unieke sleufsilo met een hoek van 118 graden.

Meer over dit project

Land van Bieshaer: keerwanden in nieuwe woonwijk

Om hoogteverschil dat aanwezig was te kunnen overbruggen, zijn in de nieuwe woonwijk Land van Bieshaer in Soest keerwanden geplaatst. Naast een grondkerende functie doen de keerwanden ook dienst als schutting.

Meer over dit project

Grote sleufsilo in Friese Engelum

Melkveehouder Bakker in Engelum breidde zijn voeropslag flink uit met een forse sleufsilo van 85 meter lang, 24 meter breed en 4 meter hoog.

Meer over dit project