HomeProjecten

Projecten

Filter op

5600 m3 voeropslag voor circulaire veehouderij

In 2018 heeft de familie Hammer de eerste hand gelegd aan de bouw van een compleet nieuwe boerderij in het buitengebied van Egenhausen, in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg. Daarmee werd de basis gelegd voor een boerderij die in alle opzichten uiterst toekomstbestendig is. Voor de ruwvoer opslag koos men voor de bouw van 6 sleufsilo’s van Bosch Beton.

Meer over dit project

Multifunctionele terreinafscheiding creëert strakke uitstraling

De omgeving rond het betonbedrijf Dyckerhoff Basal Nederland gaat sterk veranderen. Daarom kozen zij ervoor om het directe aanzicht op het bedrijfsterrein een upgrade te geven. Bosch Beton leverde hiervoor L- keerwanden met hak, voor afscheiding en opslag. Het terrein krijgt hierdoor een mooie, strakke uitstraling.

Meer over dit project
Keerwanden vormen de basis voor Deens recyclingstation.

Keerwanden vormen de basis voor Deens recyclingstation

Voor de bouw van een groot en modern recyclingstation in het Deense Helsingør heeft bouwbedrijf NCC Danmark A/S gebruik gemaakt van een groot aantal keerwand elementen.

Meer over dit project

Winnaar sleufsilo winactie herinvesteert in een extra sleufsilo

De familie Wesselingh koos ervoor om het, met de sleufsilo actie gewonnen geldbedrag, te herinvesteren in nog een extra sleufsilo.

Meer over dit project
Bosch Beton Fahrsilo in Merzen - Bosch Beton sleufsilo in Merzen (Duitsland)

Duitse stierenfokkerij al ruim 12 jaar klant bij Bosch Beton

De stierenfokkerij van Henrik Krone is familiebedrijf met een lange historie. De familie Krone is al meer dan 12 jaar klant bij Bosch Beton en besloot in 2022 wederom voor nieuwe sleufsilo’s van deze fabrikant te kiezen en daarmee zijn ruwvoeropslag aanzienlijk te vergroten.

Meer over dit project
Geluidsscherm langs de A16 en N3 - Beeld: Heijmans

Duurzame geluidsschermen aan de A16 en N3

Om de in Dordrecht gelegen woonwijk Amstelwijck zoveel mogelijk te ontlasten van verkeergeluiden, realiseerde Heijmans Infra BV duurzame geluidsschermen aan de A16 en N3.

Meer over dit project

Radius keerwanden in Genemuiden

Van Dijk Infragroep had de de taak om de paden voor The Read Shop (het oude postkantoor) in Genemuiden beter toegankelijk te maken voor mindervaliden. Hiervoor heeft Van Dijk onder meer gebruikgemaakt van de keerwanden van Bosch Beton.

Meer over dit project

Appartementencomplex Uilennest in Hattem omringd door keerwanden

Appartementencomplex Uilennest in Hattem ging in 2014 tegen de vlakte om de 32 bestaande eengezinswoningen te vervangen voor 60 nieuwe appartementen. Voor dit nieuwbouwproject zijn onder andere de radius keerwanden van Bosch Beton ingezet.

Meer over dit project

Keerwanden bij CCXL theater in Vlissingen

In Vlissingen is er een nieuwe multifunctionele bioscoop/theaterzaal gebouwd. Het nieuwe cultuurpodium van Zeeland biedt ruimte voor 700 mensen. Doordat het gebouw deels verdiept staat, zijn er veel hoogteverschillen op het terrein rondom het CCXL theater. Om het hoogteverschil te overbruggen is er gebruikgemaakt van keerwanden en traptreden van Bosch Beton.

Meer over dit project