HomeServiceteam

Serviceteam

Kwaliteit en service staan bij ons voorop. We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en dat ook blijven. Vanaf de offerte-aanvraag tot en met de oplevering. En ook daarna onderhouden we contact met de klant en bezoeken we die indien nodig kosteloos.

Flexibel en deskundig

Indien nodig is ons serviceteam buiten de reguliere werktijden bereikbaar. Onze medewerkers hebben verstand van zaken. Neem gerust contact op met vragen over de sterkte van de wanden, constructies, services of andere vragen.

Bosch Beton Serviceteam

Afwerking

Het team verzorgt eveneens de juiste afwerking van uw sleufsilo zoals vloeistof- en zuurstofdicht maken of een coating aanbrengen. Afkitten gebeurt met bitumen afdichtingskit. Deze kit is de perfecte oplossing om sleufsilo’s volledig zuurbestendig af te dichten. Water, lucht en andere elementen blijven zo uit de kuil.

Kom jij ons serviceteam versterken?

Bosch Beton groeit en daarom zijn wij op zoek naar een versterking voor ons Serviceteam!

Het mooie van deze baan is dat je op diverse plekken en bij projecten komt en steeds weer met andere aannemers werkt. Kortom, je leert ontzettend veel en je komt overal!

Vind je het leuk om iets nieuws te leren en stappen te maken? Wij leren je graag wat er allemaal komt kijken bij prefab beton!

Bosch Beton keerwanden plaatsen bij KNVB Zeist
Klanten geven ons
8.7
Op basis van 739 reviews.
zeer goed met uitzondering van het transport
bestelling, offerte, bevestiging opdracht planning en levering uitstekend helemaal niets op aan te merken. echter jammer dat de levering gewoon niet goed is gegaan. de chauffeur was vanaf het begin kort aan de kar en na 25 minuten lossen en stellen merkte we een druk dat hij wou afronden. Terwijl we alles in het werk hebben gesteld om goed en makkelijk te stellen. mvg Hans Smeenk
Prima prijs kwaliteit verhouding
Afspraak is afspraak
Snel
Op laatst de keuze gemaakt, en snel geleverd
Strakke planni g en nette afhandeling
Prima afhandeling
Uitstekend contact met ons onderhouden over ieder te nemen stap!
Zeer goed en voor herhaling vatbaar
Makkelijker dan een brood bij de bakker kopen
Van verkoop tot chauffeur alles liep perfect.
Keurig geholpen met een adviseren verkoper
Ik had snel keerwanden nodig. de verkoper heeft mij goed geholpen en gevraagd naar eventueel extra benodigde informatie