HomeKeerwand beton

Keerwand Beton: maatwerk oplossingen voor duurzame projecten

Op zoek naar hoogwaardige betonnen keerwanden? Bij Bosch Beton bent u aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in keerwand beton, en bieden duurzame oplossingen voor diverse toepassingen, van agrarische projecten tot bouw- en landschapsarchitectuur. Onze keerwanden zijn ontworpen met een focus op duurzaamheid, functionaliteit en esthetiek, waardoor ze de ideale keuze zijn voor particuliere en grote projecten.

Wat is een keerwand van beton?

Betonnen keerwanden zijn robuuste structuren die worden gebruikt voor het opvangen van grond, het creëren van afscheidingen en het verstevigen van terreinen. Gemaakt van hoogwaardig C60/75 hogesterktebeton, bieden onze keerwanden duurzame oplossingen voor uiteenlopende projecten, van agrarische toepassingen tot bouw- en landschapsarchitectuur.

Onze keerwanden zijn ontworpen met het oog op maximale functionaliteit en duurzaamheid. Ze kunnen worden gebruikt voor het creëren van silo’s, keerwanden langs wegen, afscheidingen in industriële complexen en nog veel meer.

keerwand beton

Verschillende afmetingen en opties

Bij Bosch Beton bieden we een breed scala aan afmetingen voor onze keerwand beton, variërend van 50 cm tot 300 cm hoogte. Hieronder een overzicht van een aantal populaire hoogteformaten:

 • Keerwand beton 50 cm
 • Keerwand beton 100 cm
 • Keerwand beton 150 cm
 • Keerwand beton 200 cm
 • Keerwand beton 300 cm

Of u nu op zoek bent naar een compacte oplossing voor een particuliere tuin of een robuuste keerwand voor een grootschalig project, wij hebben de juiste afmeting voor u.

Onze keerwanden zijn beschikbaar in verschillende lengtes en hoogtes, en kunnen worden aangepast aan specifieke behoeften en projectvereisten. Dankzij ons uitgebreide assortiment kunnen onze keerwanden worden gebruikt in diverse toepassingen, van kleine landschapsprojecten tot grote infrastructurele projecten.

Toepassingen in Diverse Sectoren

Onze betonnen keerwanden vinden toepassing in een breed scala aan sectoren. Voor boeren bieden ze een efficiënte manier om grond op te vangen en silo’s te creëren. Architecten gebruiken onze keerwanden vaak voor landschapsprojecten en terreinversteviging, terwijl overheidsinstanties en aannemers vertrouwen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze keerwanden voor infrastructurele projecten.

Particulieren kunnen ook profiteren van onze keerwanden voor diverse toepassingen, zoals het creëren van terrasafscheidingen, tuinverhogingen en erfafscheidingen.

Duurzaamheid en kwaliteit

Als we willen blijven bestaan en willen meebouwen aan de toekomst, moeten we vandaag nadenken over duurzaamheid. Bij Bosch Beton streven we ernaar om een duurzaam en kwalitatief hoogstaand product te leveren. Als eerste keerwandproducent behaalde Bosch Beton het CSC Goud-certificaat, wat aangeeft dat onze betonproducten op een duurzame en verantwoorde manier worden geproduceerd. Onze keerwanden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een levensduur van 50 tot 100 jaar. Dit past bij onze visie op duurzaamheid: het streven naar een 100% circulaire productie van onze keerwanden.

Onze keerwanden zijn niet alleen duurzaam, maar ook van de hoogste kwaliteit. Na productie ondergaan ze uitgebreide testen om de constructiesterkte te controleren. Met onze eigen ontworpen drukbank simuleren we zijwaartse en neerwaartse druk, zoals die in de praktijk voorkomen. Hierdoor kunnen we de duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze keerwanden garanderen. Gemaakt van hogesterkte beton C60/C70, bieden onze keerwanden niet alleen duurzaamheid, maar ook langdurige kwaliteit voor uw projecten.

Projecten

Maatwerk

Bij Bosch Beton geloven we in de kracht van maatwerk. Of het nu gaat om een specifieke vorm, kleur, of structuur, wij staan klaar om aan uw unieke behoeften te voldoen. Met onze mogelijkheden voor maatwerk kunnen we keerwanden produceren die perfect aansluiten op uw project. Denk aan rond, afgeschuind, gekleurd, verdikt, met structuur of radius. Of misschien bent u geïnteresseerd in onze bio-keerwand, die niet alleen functioneel is maar ook bijdraagt aan de biodiversiteit met insectenhotels en uitsparingen voor beplanting.

Enkele voorbeelden van maatwerk dat wij bieden zijn:

 • Verdikte bovenrand voor extra stevigheid
 • Rondlopende keerwand voor een naadloze integratie in het landschap
 • Afgeschuinde keerwanden voor een moderne uitstraling
 • Instortvoorziening voor gemakkelijke installatie
 • Gekleurde keerwanden voor een esthetische meerwaarde
 • Structuurwanden voor een unieke textuur en uitstraling

Of u nu op zoek bent naar een standaardoplossing of maatwerk, bij Bosch Beton bent u verzekerd van hoogwaardige keerwanden die aan al uw eisen voldoen.