HomeOfferte

Vrijblijvende offerte

Wilt u graag een passende offerte ontvangen voor uw situatie? Vul dan onderstaand aanvraagformulier zo compleet mogelijk in of bel rechtstreeks met onze adviseurs via 0342-441050.

Offerteaanvraag NL

"*" verplichte velden

Step 1 of 2

Zet bestanden hier neer of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  DD slash MM slash YYYY
  Bosch Beton - Sleufsilo met gras

  Sleufsilogenerator

  Met onze 3D-generator bouwt u in drie stappen uw eigen sleufsilo

  Bepaal waarvoor u de silo gaat gebruiken, kies een type sleufsilowand en voer de afmetingen van uw sleufsilo in en de aslast. Maak een keuze voor de erfverharding, eventuele accessoires en services. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u binnen drie werkdagen een vrijblijvend advies op maat.

  Bestekgenerator

  Met de RAW bestekgenerator kunt u online bestekteksten van onze keerwanden genereren. Maak een keuze uit de gewenste toepassing en stel vervolgens met de bestekgenerator de omschrijving van een uit te voeren bouwwerk samen.

  Klanten geven ons
  8.8
  Op basis van 999 reviews.
  Fijne service, snelle levering!
  afspraken komen ze na!
  Goede service en snelle levering
  Meedenken in (andere) oplossingen waardeer ik. Ook geeft de 3d uitwerking een goed beeld bij wat ingewikkeldere situaties.
  Kwaliteit, uitstekend advies en totaal pakket leverbaar.
  Producten van hoge kwaliteit geleverd met uitstekend advies
  Bosch Beton levert mooie wanden en doet wat er beloofd is.
  Bosch Beton geeft goed advies over het product, transport en plaatsen. Vervolgens worden er afspraken gemaakt die goed worden waargemaakt.
  Prima voorbereiding, correcte uitvoering
  De voorbereiding was prima. Netjes contact gehouden, en correcte houding. Ook na een last minute wijziging van de produceren elementen een positieve afwikkeling. In de praktijk ten aanzien van uitvoering een positieve uitstraling. Er wordt gedacht in oplossingen. Plaatsen was een fluitje van een cent, mensen waren zeer bereidwillig. Al met al een prima stukje werk. Volgende keer kiezen wij weer voor Bosch beton. Vriendelijke groet, Frank Buma Loonbedrijf Sturm Jacobs
  best gelopen
  vriendelijke mensen die mee denken en vlot en volgens afspraak geleverd