HomeOfferte

Vrijblijvende offerte

Wilt u graag een passende offerte ontvangen voor uw situatie? Vul dan onderstaand aanvraagformulier zo compleet mogelijk in of bel rechtstreeks met onze adviseurs via 0342-441050.

Offerteaanvraag NL

"*" indicates required fields

Drop files here or
Max. file size: 256 MB.
  DD slash MM slash YYYY
  Bosch Beton nieuws ontvangen?
  Bosch Beton - Sleufsilo met gras

  Sleufsilogenerator

  Met onze 3D-generator bouwt u in drie stappen uw eigen sleufsilo

  Bepaal waarvoor u de silo gaat gebruiken, kies een type sleufsilowand en voer de afmetingen van uw sleufsilo in en de aslast. Maak een keuze voor de erfverharding, eventuele accessoires en services. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u binnen drie werkdagen een vrijblijvend advies op maat.

  Bestekgenerator

  Met de RAW bestekgenerator kunt u online bestekteksten van onze keerwanden genereren. Maak een keuze uit de gewenste toepassing en stel vervolgens met de bestekgenerator de omschrijving van een uit te voeren bouwwerk samen.

  Klanten geven ons
  8.7
  Op basis van 781 reviews.
  Prettige samenwerking en contact
  Diverse malen contact gehad, ook rechtstreeks tussen bosch beton en de opdrachtgever. Goede terugkoppeling gehad, diverse aanpassingen opgenomen en doorgesproken. Telefonisch contact als persoonlijk ervaren !!
  Prettig bedrijf met producten van hoge kwaliteit.
  Fijn in de omgang, gewoon zoals het hoort.
  Product ziet er goed uit,
  Jammer dat de hijsogen niet ingestort waren
  Elementen prima volgens afspraak geleverd zaagwerk niet uitgevoerd.
  De elementen zijn conform aanbieding geleverd. Voordat er geleverd werd was er een aanpassing aan 2 elementen. Deze zouden gezaagd worden maar dat bleek bij levering niet gedaan. Toch word er volgehouden dat dit zo is. Vervolgens heb ik een betonzager gehuurd om de elementen af te korten. Het mailcontact en telefonisch contact daar werd vervolgens niet meer op gereageerd.
  Tevreden
  Werken conform afspraak en goed bereikbaar telefonisch
  prima
  Mijn ervaring met Bosch beton als calculator is dat ze op tijd de offerte gereed hebben en mee willen denken in oplossingen
  Helemaal TOP
  Helemaal TOP