HomeBetonnen L element

Betonnen L element

Bent u op zoek naar een betonnen L element voor de bouw van een grond, weg of waterbouw project? Of bent u een particulier en bent u op zoek naar een duurzame oplossing voor uw tuin? Dan bent u bij Bosch Beton aan het juiste adres! Onze betonnen L elementen voldoen aan de strengste kwaliteit eisen en zijn als duurzame oplossing te gebruiken voor zowel bedrijfsmatig als particulier gebruik.

 

Offerte     Contact

Wat is een betonnen L element?

Een betonnen L element, ook wel keerwand genoemd, is een wand die van hoogwaardig beton wordt gefabriceerd met een voet. Hierdoor heeft deze wand de vorm van een L en kan deze zonder externe factoren rechtop staan. Deze L-keerwanden worden gefabriceerd met- of zonder hak en zijn speciaal ontwikkeld voor lichte tot middelzware belastingtoepassingen.

Onze betonnen L element

De betonnen L elementen van Bosch Beton zijn keerwanden die in de vorm van een L worden geproduceerd. Deze keerwanden voldoen aan de strengste kwaliteits- en certificeringseisen. Zo worden de keerwanden gefabriceerd van hogesterkte beton van tenminste C60/75. Dit geeft de keerwanden een gladde en structuur en afwerking. Tijdens het productieproces wordt van grondstof tot productie rekening gehouden met duurzaamheid. Zo wordt er gebruik gemaakt van duurzame grondstoffen en zijn alle producten 100% recyclebaar.

Of u nu op zoek bent naar een keerwandoplossing voor een grootschalig project of gebruik als particulier, wij bieden diverse formaten keerwanden aan die geschikt zijn voor diverse situaties. Zo kunt u kiezen uit verschillende hoogte én lengte formaten. Heeft u een keerwand nodig die een zware belasting moet dragen? Bestel dan een keerwand met hak. Zie je geen geschikte oplossing tussen ons bestaande productassortiment? Wij kunnen ook een maatwerk betonnen L element produceren. Onze adviseurs helpen u graag om u te voorzien van maatwerk advies om zo een geschikte oplossing te vinden voor uw project.

Wat kun je met een betonnen L element?

De betonnen L elementen kunnen voor diverse toepassingen gebruikt worden. Zo worden de keerwanden onder andere toegepast als grondkering, waterkering, terreinafscheiding, voor landscaping of om hoogteverschillen op te vangen.

In de landbouw worden de keerwanden toegepast voor het creëren van sleufsilo’s of het neerzetten van duurzame opslag voor grondstoffen. Ook voor de productie van Biogas zijn onze keerwanden een goede oplossing voor langdurig en rendabel opslag van mais.

Prijs

De kosten van een betonnen L element zijn afhankelijk het aantal stuks dat u afneemt en de formaten van de keerwand. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat wij u een gepaste offerte kunnen geven voor uw betonnen L element.

Betonnen L element bestellen

Wilt u onze betonnen L elementen bestellen óf wilt u graag wat meer informatie? Neem dan contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze adviseurs helpen u graag bij het realiseren van uw project!