SLEUFSILO

Om het effect van het klimaat te beperken wordt de opslag van een goede oogst in een sleufsilo steeds belangrijker. Goed ruwvoer is de basis voor alles en betekent betere melkproductie van uw koe. Om ervoor te zorgen dat er minder verlies optreedt en de inkoop van uw extra ruwvoer te beperken is een goede sleufsilo van belang. Gecombineerd met kringloop denken levert dit een financieel voordeel op. Een Bosch Beton sleufsilo gaat generaties lang mee en voldoet aan de meest recente regelgeving en kwaliteitseisen van de certificering Agrarische Betonproducten.

3 grote winsten van een kwalitatief hoogwaardige sleufsilo

  1. Reduceert direct uw ruwvoerverliezen en bespaar 5-10% op hoge voerkosten per gemiddeld melkveebedrijf.
  2. Betere voerconservering door optimaal verdichten tot aan de rand.
  3. Goed ruwvoer zorgt voor een hogere en betere melkproductie.

Onze betonnen keerwanden zijn niet alleen stevig en duurzaam, maar bieden ook belangrijke voordelen voor melkveebedrijven. Door het gebruik van onze keerwanden kunt u direct uw ruwvoerverliezen verminderen en besparen op hoge voerkosten, wat gemiddeld 5-10% kan schelen op de inkoop van uw ruwvoer.

Daarnaast zorgen onze keerwanden voor een betere voerconservering door optimaal verdichten tot aan de rand. Dit betekent dat het voer langer goed blijft en van betere kwaliteit is, wat weer leidt tot een hogere en betere melkproductie.

Kortom, onze betonnen keerwanden bieden niet alleen praktische voordelen voor uw bedrijf, maar ook financiële voordelen. Wilt u meer weten over onze producten? Neem dan contact met ons op!

Sleufsilogenerator

Met onze 3D-generator bouwt u in drie stappen uw eigen sleufsilo

Bepaal waarvoor u de silo gaat gebruiken, kies een type sleufsilowand en voer de afmetingen van uw sleufsilo in en de aslast. Maak een keuze voor de erfverharding, eventuele accessoires en services. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u binnen drie werkdagen een vrijblijvend advies op maat. Wilt u liever direct advies? Neem dan contact op met ons team.

Mogelijke toepassingen

Klanten geven ons
8.8
Op basis van 999 reviews.
Fijne service, snelle levering!
afspraken komen ze na!
Goede service en snelle levering
Meedenken in (andere) oplossingen waardeer ik. Ook geeft de 3d uitwerking een goed beeld bij wat ingewikkeldere situaties.
Kwaliteit, uitstekend advies en totaal pakket leverbaar.
Producten van hoge kwaliteit geleverd met uitstekend advies
Bosch Beton levert mooie wanden en doet wat er beloofd is.
Bosch Beton geeft goed advies over het product, transport en plaatsen. Vervolgens worden er afspraken gemaakt die goed worden waargemaakt.
Prima voorbereiding, correcte uitvoering
De voorbereiding was prima. Netjes contact gehouden, en correcte houding. Ook na een last minute wijziging van de produceren elementen een positieve afwikkeling. In de praktijk ten aanzien van uitvoering een positieve uitstraling. Er wordt gedacht in oplossingen. Plaatsen was een fluitje van een cent, mensen waren zeer bereidwillig. Al met al een prima stukje werk. Volgende keer kiezen wij weer voor Bosch beton. Vriendelijke groet, Frank Buma Loonbedrijf Sturm Jacobs
best gelopen
vriendelijke mensen die mee denken en vlot en volgens afspraak geleverd