SLEUFSILO

Om het effect van het klimaat te beperken wordt de opslag van een goede oogst in een sleufsilo steeds belangrijker. Goed ruwvoer is de basis voor alles en betekent betere melkproductie van uw koe. Om ervoor te zorgen dat er minder verlies optreedt en de inkoop van uw extra ruwvoer te beperken is een goede sleufsilo van belang. Gecombineerd met kringloop denken levert dit een financieel voordeel op. Een Bosch Beton sleufsilo gaat generaties lang mee en voldoet aan de meest recente regelgeving en kwaliteitseisen van de certificering Agrarische Betonproducten.

3 grote winsten van een kwalitatief hoogwaardige sleufsilo

  1. Reduceert direct uw ruwvoerverliezen en bespaar 5-10% op hoge voerkosten per gemiddeld melkveebedrijf.
  2. Betere voerconservering door optimaal verdichten tot aan de rand.
  3. Goed ruwvoer zorgt voor een hogere en betere melkproductie.

Onze betonnen keerwanden zijn niet alleen stevig en duurzaam, maar bieden ook belangrijke voordelen voor melkveebedrijven. Door het gebruik van onze keerwanden kunt u direct uw ruwvoerverliezen verminderen en besparen op hoge voerkosten, wat gemiddeld 5-10% kan schelen op de inkoop van uw ruwvoer.

Daarnaast zorgen onze keerwanden voor een betere voerconservering door optimaal verdichten tot aan de rand. Dit betekent dat het voer langer goed blijft en van betere kwaliteit is, wat weer leidt tot een hogere en betere melkproductie.

Kortom, onze betonnen keerwanden bieden niet alleen praktische voordelen voor uw bedrijf, maar ook financiële voordelen. Wilt u meer weten over onze producten? Neem dan contact met ons op!

Sleufsilogenerator

Met onze 3D-generator bouwt u in drie stappen uw eigen sleufsilo

Bepaal waarvoor u de silo gaat gebruiken, kies een type sleufsilowand en voer de afmetingen van uw sleufsilo in en de aslast. Maak een keuze voor de erfverharding, eventuele accessoires en services. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u binnen drie werkdagen een vrijblijvend advies op maat. Wilt u liever direct advies? Neem dan contact op met ons team.

Mogelijke toepassingen

Klanten geven ons
8.7
Op basis van 952 reviews.
Wij worden altijd perfect ontzorgd in de aankoop en leverantie
Wij hebben op het werk Spaanse Leger veel keerwanden besteld. We hebben een bewuste keuze gemaakt om niet voor de goedkoopste leverancier te gaan, maar te kiezen voor kwaliteit in voorbereiding zodat de uitvoering perfect verloopt. Dat bespaart ons kosten tijdens de uitvoering. Wat betreft die keuze heb ik persoonlijk nog geen moment spijt gehad.
Prima goed!
Goed bereikbaar irt vragen, Vlot aanleveren van offerte Duidelijke offerte, Goede technische ondersteuning, Scherp prijsniveau, Duidelijk irt levertijden
Fijne communicatie, snelle levering & kwaliteit producten!
De communicatie met Bosch Beton is heel fijn en gaat snel, ze komen hun afspraken na en leveren snel en op de gewenste dagen en de producten zijn van uitstekende kwaliteit!
Ged
offerte goed opgepakt en vervolgens order en levering top gegaan.
Betrouwbaar meedenkend bedrijf
Goede service, duidelijk en goede afspraken. Fijn bedrijf.
Prima service
Alles is goed overleg en met goede informatie besproken/ bedacht. En vervolgens keurig volgens afspraak uitgevoerd