Bosch Beton - Notaris trekt de winnaars van de sleufsilo-winactie
HomeOver onsNieuwsWinnaars getrokken van Bosch Beton sleufsilo-winactie

Winnaars getrokken van Bosch Beton sleufsilo-winactie

Wederom kwam Bosch Beton in actie voor de boeren met een speciale winactie. Met de winactie ‘Hart voor de boer’ maakten boeren in Nederland, België, Duitsland én Denemarken kans om een sleufsilo te winnen. Vanmiddag trok de notaris de winnaars van deze sleufsilo-winactie.

6 mei 2022

‘Hart voor de Boer’

De campagne ‘Hart voor de Boer’ startte op Valentijnsdag en eindigde zaterdag 30 april. Vanmiddag trok de notaris uit alle deelnemers aan deze actie de winnaars van een Bosch Beton sleufsilo t.w.v. €15.000 of €25.000! Binnen vijf werkdagen nemen we persoonlijk contact op met de winnaars. Twee jaar geleden organiseerden we een soortgelijke actie. Toen maakten boeren in Nederland én Duitsland kans om een sleufsilo te winnen.

Prijsuitreiking

We houden de spanning er nog even in wie de winnaars zijn! We nemen binnen vijf werkdagen contact op met de winnaars. Dan volgt de persoonlijke felicitatie en de officiële overhandiging van de prijs: de Bosch Beton sleufsilo. Uiteraard maken we een impressie van de prijsuitreiking!
>> Bekijk de impressie van de winnaars van de vorige sleufsilo-winactie

Bosch Beton sleufsilo

De winactie gold voor onze bestaande en nieuwe klanten in Nederland, België, Duitsland en Denemarken. Bosch Beton stelde voor de actie een sleufsilo ter beschikking t.w.v. €15.000 en €25.000. Voor dit bedrag kan de winnaar een sleufsilo realiseren met bijvoorbeeld onze LA-S-keerwanden.

Boeren in beweging

De boeren zijn in beweging, letterlijk en figuurlijk. De toekomst baart de boer zorgen. Hoe houd je een agrarisch bedrijf draaiende in deze tijden van maatregelen en regels. Het moet duurzamer, maar tegelijkertijd zijn er zorgen rondom het verdienmodel. Alles wordt duurder. Is het nog wel rendabel, houden we het nog vol, wel of niet investeren? Onze AGRI-adviseurs horen en zien dit dagelijks. Bosch Beton heeft hart voor de boer en daarom kwamen we in actie.

Winactie gemist?

Heeft u onze winactie gemist, maar bent u wel geïnteresseerd in een Bosch Beton sleufsilo?

Sleufsilogenerator

Met onze 3D-generator bouwt u in drie stappen uw eigen sleufsilo

Bepaal waarvoor u de silo gaat gebruiken, kies een type sleufsilowand en voer de afmetingen van uw sleufsilo in en de aslast. Maak een keuze voor de erfverharding, eventuele accessoires en services. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u binnen drie werkdagen een vrijblijvend advies op maat. Wilt u liever direct advies? Neem dan contact op met ons team.