HomeProjectvoorbereiding en plaatsing

Projectvoorbereiding en plaatsing

Bij grote projecten biedt onze afdeling Projectvoorbereiding verdere ondersteuning. Zij bezoeken dan vooraf de bouwplaats en stemmen ter plaatse met de bouwuitvoerder alle details af. Zoals waar gaat het project van start, welke levervolgorde moeten we aanhouden  en welke voorbereidingen zijn er van te voren nodig. Met deze informatie werken zij een leverplan uit, zodat de levering van de keerwanden gegarandeerd goed en veilig verloopt.

Voorbereiding

Met onze klant bespreken we de voorbereiding zodat de plaatsing van de wanden ter plekke goed en tot tevredenheid verloopt. Zo moet
de losplaats toegankelijk en goed berijdbaar zijn voor het transport. Een degelijke voorbereiding van de ondergrond is belangrijk voor de juiste plaatsing van de wanden.

Plaatsing

Ook de aanwezigheid van een gekwalificeerde medewerker is van belang. De wanden plaatsen kan op verschillende manieren. Meestal plaatsen wij de wanden zelf vanaf de vrachtwagen. Andere mogelijkheden zijn plaatsing met klem of de klant verzorgt zelf de plaatsing. Heeft u nog vragen over plaatsing of bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw situatie? Neem dan contact met ons op.

Onze laatste projecten

Klanten geven ons
8.7
Op basis van 739 reviews.
zeer goed met uitzondering van het transport
bestelling, offerte, bevestiging opdracht planning en levering uitstekend helemaal niets op aan te merken. echter jammer dat de levering gewoon niet goed is gegaan. de chauffeur was vanaf het begin kort aan de kar en na 25 minuten lossen en stellen merkte we een druk dat hij wou afronden. Terwijl we alles in het werk hebben gesteld om goed en makkelijk te stellen. mvg Hans Smeenk
Prima prijs kwaliteit verhouding
Afspraak is afspraak
Snel
Op laatst de keuze gemaakt, en snel geleverd
Strakke planni g en nette afhandeling
Prima afhandeling
Uitstekend contact met ons onderhouden over ieder te nemen stap!
Zeer goed en voor herhaling vatbaar
Makkelijker dan een brood bij de bakker kopen
Van verkoop tot chauffeur alles liep perfect.
Keurig geholpen met een adviseren verkoper
Ik had snel keerwanden nodig. de verkoper heeft mij goed geholpen en gevraagd naar eventueel extra benodigde informatie