HomeProjectvoorbereiding en plaatsing

Projectvoorbereiding en plaatsing

Bij grote projecten biedt onze afdeling Projectvoorbereiding verdere ondersteuning. Zij bezoeken dan vooraf de bouwplaats en stemmen ter plaatse met de bouwuitvoerder alle details af. Zoals: waar gaat het project van start, welke levervolgorde moeten we aanhouden en welke voorbereidingen zijn er van te voren nodig. Met deze informatie werken zij een leverplan uit, zodat de levering van de keerwanden gegarandeerd goed en veilig verloopt.

Voorbereiding

Met onze klant bespreken we de voorbereiding van de levering (bekijk 1 minuut-video) zodat de plaatsing van de wanden ter plekke goed en tot tevredenheid verloopt. Hiervoor geeft ons team duidelijke aanwijzingen. Zo moet de losplaats toegankelijk en goed berijdbaar zijn voor het transport. Een degelijke voorbereiding van de ondergrond is belangrijk voor de juiste plaatsing van de wanden en de voortgang in het project.

Planning & Logistiek

De afdeling Planning & Logistiek verzorgt alle uitgaande transporten zodat onze keerwanden op een zo efficiënt mogelijke manier bij onze klanten komen. Daarnaast maakt het team de leverafspraken, instrueren en begeleiden de chauffeurs en bewaken de voorraden en levertijden. Voor het plaatsen van de keerwanden werken we met vaste ervaren chauffeurs.

Werken bij Bosch Beton Planning & Logistiek

Plaatsing

De wanden plaatsen kan op verschillende manieren. Bij voorkeur doen we dit direct vanaf de vrachtwagen. Hiermee voorkomen we een extra los-handeling en verloopt de plaatsing sneller. Een degelijke voorbereiding van de ondergrond is essentieel voor de juiste plaatsing van de wanden. Net als de aanwezigheid van een gekwalificeerde medewerker ter plaatse. Belangrijk is dat de losplaats toegankelijk is via een verharde route en goed berijdbaar is voor een zes-assige vrachtwagen.
Overigens, bevatten onze keerwanden standaard geen hijsvoorzieningen. Dit kan wel, maar dan moeten we in het productieproces hijsankers mee storten.

 

Onze laatste projecten

Klanten geven ons
8.7
Op basis van 759 reviews.
zeer hoge kwaliteit L elementen
elementen mooi vlak en recht,
Komt afspraken in goed overleg na
Door een flexibele planning alles in een week tijd kunnen realiseren
duidelijk advies
Al meerdere sleufsilo's geplaatst de laatste jaren. Product is goed en nog steeds zelfde wanden te leveren .iv.m langer maken van zijwanden.
fantaschtisch
snel en netjes geholpen
netjes
prima
prima geregeld
zoals we gewend zijn van jullie.
goed
Prima geholpen