Mestopslag

Een betonnen mestopslag is de meest duurzame oplossing, of u nu een silo nodig heeft voor opslag of een paardenbak. Zowel voor een kleine als een grote opslagruimte bepaalt u met onze keerwanden zelf de opslagcapaciteit. Met de diverse accessoires en opties zorgt u er voor dat de inhoud van de mestopslag niet in contact komt met de bodem en het oppervlaktewater. Binnen korte tijd is uw mestopslag op maat te realiseren.

Voordelen betonnen mestopslag

Betonnen keerwanden bieden diverse voordelen ten opzichte van andere mestopslagmethoden, zoals mestplaten, mestzakken of mestbassins. Zo is een mestopslag gemaakt van betonnen keerwanden duurzaam en heeft het een lange levensduur. Een betonnen mestopslag is bestand tegen corrosie en slijtage, wat het een kosteneffectieve investering maakt voor de lange termijn. In tegenstelling tot mestzakken, die gevoelig zijn voor lekkage of scheuren, garanderen betonnen keerwanden een veilige en betrouwbare opslag van mest.

Bovendien is een betonnen mestopslag eenvoudig te installeren en kan de grootte en de oriëntatie van de mestopslag op maat gemaakt worden om aan specifieke behoeften te voldoen. Het biedt ook meer stabiliteit en structurele integriteit in vergelijking met mestbassins, die gevoelig kunnen zijn voor instortingen bij zware regenval of erosie.

Daarnaast zorgen betonnen keerwanden voor een betere controle over het mestbeheer, waardoor het risico op milieuverontreiniging door overloop of lekkage aanzienlijk verminderd wordt.

Sleufsilogenerator

Met onze 3D-generator bouwt u in drie stappen uw eigen sleufsilo

Bepaal waarvoor u de silo gaat gebruiken, kies een type sleufsilowand en voer de afmetingen van uw sleufsilo in en de aslast. Maak een keuze voor de erfverharding, eventuele accessoires en services. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u binnen drie werkdagen een vrijblijvend advies op maat. Wilt u liever direct advies? Neem dan contact op met ons team.

Klanten geven ons
8.8
Op basis van 1058 reviews.
Deskunidg bedrijf met gedegen adviesen
Snel geholpen en goed meegedacht met de ontwerpoplossing
Prima geregeld
Goed geregeld en nette wanden
Goed geregeld en producten van topkwaliteit!
De producten van Bosch beton zijn de beste van de markt. Alles is goed geregeld met duidelijke offertes en een duidelijke website.
Strakke keerwanden
Goede kwaliteit keerwanden. Snelle levering, prima prijs/kwaliteit verhouding.
Super regelt
Super regelt en netsjes
Flexibel en goede uitleg
Na