Sleufsilo gebruikt voor mestopslag

Mestopslag

Een betonnen mestopslag is de meest duurzame oplossing, of u nu een silo nodig heeft voor opslag of een paardenbak. Zowel voor een kleine als een grote opslagruimte bepaalt u met onze keerwanden zelf de opslagcapaciteit. Met de diverse accessoires en opties zorgt u er voor dat de inhoud van de mestopslag niet in contact komt met de bodem en het oppervlaktewater. Binnen korte tijd is uw mestopslag op maat te realiseren.

Voordelen betonnen mestopslag

Betonnen keerwanden bieden diverse voordelen ten opzichte van andere mestopslagmethoden, zoals mestplaten, mestzakken of mestbassins. Zo is een mestopslag gemaakt van betonnen keerwanden duurzaam en heeft het een lange levensduur. Een betonnen mestopslag is bestand tegen corrosie en slijtage, wat het een kosteneffectieve investering maakt voor de lange termijn. In tegenstelling tot mestzakken, die gevoelig zijn voor lekkage of scheuren, garanderen betonnen keerwanden een veilige en betrouwbare opslag van mest.

Bovendien is een betonnen mestopslag eenvoudig te installeren en kan de grootte en de oriëntatie van de mestopslag op maat gemaakt worden om aan specifieke behoeften te voldoen. Het biedt ook meer stabiliteit en structurele integriteit in vergelijking met mestbassins, die gevoelig kunnen zijn voor instortingen bij zware regenval of erosie.

Daarnaast zorgen betonnen keerwanden voor een betere controle over het mestbeheer, waardoor het risico op milieuverontreiniging door overloop of lekkage aanzienlijk verminderd wordt.

Sleufsilogenerator

Met onze 3D-generator bouwt u in drie stappen uw eigen sleufsilo

Bepaal waarvoor u de silo gaat gebruiken, kies een type sleufsilowand en voer de afmetingen van uw sleufsilo in en de aslast. Maak een keuze voor de erfverharding, eventuele accessoires en services. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u binnen drie werkdagen een vrijblijvend advies op maat. Wilt u liever direct advies? Neem dan contact op met ons team.

Klanten geven ons
8.7
Op basis van 932 reviews.
Wilbert Zanders
top product en vriendelijke mensen. ook de levering en plaatsing ging in goed overleg
Duidelijke communicatie, goed product
Fijn contact met zowel verkoop als transport
Prima keerwanden
De wanden van Boschbeton zijn kwalitatief goede en maatvaste wanden, enigste probleem ervaren we met de hijsmogelijkheden Om de wanden te hijssen heb je altijd een speciale klem nodig waar je hur voor berekend krijgt. zeker als de werkzamehden uitlopen kan dit een kostenpost worden. Enkele concurrenten gebruiken kogelkopankers, dit is voor ons makkelijker en voordeliger
kwaliteit en op tijd
KOMEN AFSPRAKEN NA
Snel adequaat en professioneel geholpen
Zeer prettige zaken gedaan. Mensen in de binnendienst zijn duidelijk ingesteld op service gericht werken en geven professioneel en goed advies. Ook bij wisseling van persoon is het dossier goed bekend. Bedrijf waar veel andere een voorbeeld aan kunnen nemen.
kwaliteitsproducten en snelle levering
De offertes zijn keurig op tijd en er wordt deskundig advies gegeven. De producten zijn van goede kwaliteit. Veel producten kunnen uit voorraad worden geleverd, dus korte levertijden. Keerwanden kunnen door de chauffeur van de vrachtwagen worden geplaatst wat ons veel tijd en geld bespaart.