Sleufsilo gebruikt voor mestopslag

Mestopslag

Een betonnen mestopslag is de meest duurzame oplossing, of u nu een silo nodig heeft voor opslag of een paardenbak. Zowel voor een kleine als een grote opslagruimte bepaalt u met onze keerwanden zelf de opslagcapaciteit. Met de diverse accessoires en opties zorgt u er voor dat de inhoud van de mestopslag niet in contact komt met de bodem en het oppervlaktewater. Binnen korte tijd is uw mestopslag op maat te realiseren.

Voordelen betonnen mestopslag

Betonnen keerwanden bieden diverse voordelen ten opzichte van andere mestopslagmethoden, zoals mestplaten, mestzakken of mestbassins. Zo is een mestopslag gemaakt van betonnen keerwanden duurzaam en heeft het een lange levensduur. Een betonnen mestopslag is bestand tegen corrosie en slijtage, wat het een kosteneffectieve investering maakt voor de lange termijn. In tegenstelling tot mestzakken, die gevoelig zijn voor lekkage of scheuren, garanderen betonnen keerwanden een veilige en betrouwbare opslag van mest.

Bovendien is een betonnen mestopslag eenvoudig te installeren en kan de grootte en de oriëntatie van de mestopslag op maat gemaakt worden om aan specifieke behoeften te voldoen. Het biedt ook meer stabiliteit en structurele integriteit in vergelijking met mestbassins, die gevoelig kunnen zijn voor instortingen bij zware regenval of erosie.

Daarnaast zorgen betonnen keerwanden voor een betere controle over het mestbeheer, waardoor het risico op milieuverontreiniging door overloop of lekkage aanzienlijk verminderd wordt.

Bosch Beton - Bouw uw sleufsilo in 3 stappen

Sleufsilogenerator

Met onze 3D-generator bouwt u in drie stappen uw eigen sleufsilo

Bepaal waarvoor u de silo gaat gebruiken, kies een type sleufsilowand en voer de afmetingen van uw sleufsilo in en de aslast. Maak een keuze voor de erfverharding, eventuele accessoires en services. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u binnen drie werkdagen een vrijblijvend advies op maat. Wilt u liever direct advies? Neem dan contact op met ons team.

Klanten geven ons
8.7
Op basis van 837 reviews.
Prima contact/advies en overleg
Prima communicatie en terugkoppeling van bestelling en levering
Was allemaal prima verlopen.
Chauffeur was wel fors te laat, moest er zelf achteraan bellen waarom hij er nog niet was, tip bel eerder naar de klant als je afgesproken tijd niet kunt halen.
Gewoon goed geregeld
nvt
Wijzigingen zonder problemen
Offerte's op tijd, er wordt goed meegedacht, na opdracht worden evt. wijzigingen snel gewijzigd en leveringen vd wijzigingen worden zsm gedaan.
Snel en netjes werk!!!
Netjes geregeld en netjes personeel die snel en goed werk geleverd hebben.
prima contact en volgens afspraak geleverd
we kunnen duidelijke afspraken maken
Tot nu toe altijd goed werk geleverd
De leverantie naar buiten toe is altijd goed geweest. Ook de voorbereiding/afstemming aan de voorkant is goed