HomeProjectenSpeciale keerwanden bij het woonrijp maken van Elst Centraal Fase 1

Speciale keerwanden bij het woonrijp maken van Elst Centraal Fase 1

Al reizend met de trein door Elst zijn onze keerwanden te bewonderen! Bij het woonrijp maken van het station in Elst is gebruikgemaakt van speciale Bosch Beton keerwanden.

Aangepaste keerwanden

In het project is gebruikgemaakt van keerwanden tot 4 meter hoog. Om aan de hoge eisen van de opdrachtgever te voldoen, zijn de keerwanden voorzien van extra wapening. Naast de extra wapening zijn de keerwanden naderhand voorzien van metselankers om de metselmuur in één geheel te maken met de keerwand. Op de keerwanden wordt een hekwerk gemonteerd.

Toepassing keerwanden

De keerwanden dienen als grond- en waterkering. Ten behoeve van het watermanagement zijn er een aantal keerwanden voorzien van een sparing zodat het water door de duikers naar de achterliggende sloot kan stromen.

Plaatsing

De project locatie was niet toegankelijk voor een trekker-opleggercombinatie. De keerwanden zijn geleverd inclusief een Bosch Beton klem zodat de aannemer de de wanden zelf nauwkeurig kon plaatsen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor water, grond en tuin, weg en verkeer of spoor? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.