HomeOfferte

Vrijblijvende offerte

Wilt u graag een passende offerte ontvangen voor uw situatie? Vul dan onderstaand aanvraagformulier zo compleet mogelijk in of bel rechtstreeks met onze adviseurs via 0342-441050.

Offerteaanvraag NL

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. file size: 256 MB.
  DD slash MM slash JJJJ
  Bosch Beton nieuws ontvangen?
  Bosch Beton - Sleufsilo met gras

  Sleufsilogenerator

  Met onze 3D-generator bouwt u in drie stappen uw eigen sleufsilo

  Bepaal waarvoor u de silo gaat gebruiken, kies een type sleufsilowand en voer de afmetingen van uw sleufsilo in en de aslast. Maak een keuze voor de erfverharding, eventuele accessoires en services. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u binnen drie werkdagen een vrijblijvend advies op maat.

  Bestekgenerator

  Met de RAW bestekgenerator kunt u online bestekteksten van onze keerwanden genereren. Maak een keuze uit de gewenste toepassing en stel vervolgens met de bestekgenerator de omschrijving van een uit te voeren bouwwerk samen.

  Klanten geven ons
  8.7
  Op basis van 728 reviews.
  Correct bedrijf
  Heb de aankoop van een sleufsilo als zeer prettig ervaren
  Snelle service, goed contact
  Bosch beton is een betrouwbare partner als het aankomt op communicatie en levering.
  Professioneel, klantvriendelijk en flexibel
  Juiste informatie en een correcte afhandeling
  Kan niet beter
  Ik had met spoed wandje nodig en om 16 uur met mail besteld. Voor 17 uur een opdracht bon en de volgende morgen om 7 uur afgehaald.
  goed advies, snelle help bij maken plan
  Vrij recent bleek het nodig om in ons bouwplan keerwanden toe te passen om te voorkomen dat grond als gevolg van hoogteverschillen op het perceel. Met behulp van verkoop onstond er al snel een plan en lag er een eerste aanbieding. Drie aanpassingen in de aanbieding werden soepel en snel verwerkt. En uiteindelijk was levering binnen twee weken mogelijk inclusief een klem. Een aanrader om een mooie, betaalbare en optimale keerwandoplossing te bouwen
  Super
  Netjes en correct
  snelle levering
  het probleem werd heel snel opgelost