Bosch Beton - Sleufsilo van keerwanden met extra lange hak voor afdeksysteem in Blessum
HomeProjectenSleufsilo van keerwanden met extra lange hak voor afdeksysteem

Sleufsilo van keerwanden met extra lange hak voor afdeksysteem

Melkveehouder Miedema in Blessum (Friesland) wilde zijn opslag optimaliseren in combinatie met een afdeksysteem. Bosch Beton bood de oplossing op maat met een sleufsilo van nieuwe LA-keerwanden die een extra lange hak hebben. Zo rijdt het afdeksysteem over de langere hak zonder extra verharding aan te hoeven brengen.

De Friese melkveehouder wilde zijn opslag optimaliseren en deze ook voorzien van een afdeksysteem. We boden onze klant een oplossing op maat met een sleufsilo die is afgestemd op de behoefte van het melkveebedrijf. Hiervoor pasten we onze nieuwe LA300H-keerwanden toe. Deze zijn door de extra lange hak speciaal geschikt voor sleufsilo’s met dit systeem.

Afdeksysteem

Steeds vaker zien we een combinatie van sleufsilowanden met automatische afdeksystemen. Een afdeksysteem zorgt voor betere conservering, constant rantsoen en bewaring van het ruwvoer in de silo. Het systeem rijdt tijdens het afdekken en uitkuilen over de stabiele hak langs de silowanden. Een extra verharding aanbrengen is dan niet meer nodig.

Keerwand met extra lange hak

De afmeting van de nieuwe sleufsilo is L 50 m x B 12 m. De melkveehouder uit Blessum heeft hiermee de primeur, want zijn silo is de eerste die we met onze nieuwe LA300H-keerwanden uitvoerden. Om het geheel compleet te maken, plaatsten we ook de Bosch Beton duogoten.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor sleufsilo’s? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

Sleufsilogenerator

Met onze 3D-generator bouwt u in drie stappen uw eigen sleufsilo

Bepaal waarvoor u de silo gaat gebruiken, kies een type sleufsilowand en voer de afmetingen van uw sleufsilo in en de aslast. Maak een keuze voor de erfverharding, eventuele accessoires en services. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u binnen drie werkdagen een vrijblijvend advies op maat. Wilt u liever direct advies? Neem dan contact op met ons team.