HomeProjectenSleufsilo in Oostenrijkse Gaissau

Sleufsilo in Oostenrijkse Gaissau

Ook in Oostenrijk weten ze Bosch Beton te vinden. Vanuit Gaissau ontvingen wij een verzoek om met onze keerwanden een sleufsilo te plaatsen.

Rechte wanden

Deze boer wilde in het voorjaar een silo laten bouwen en zocht daarvoor geschikte wanden die relatief recht zijn. Ons advies sprak hem aan, waarna deze melkveehouder besloot om onze LA-keerwanden aan te schaffen. Binnen een halve dag plaatste ons team de 2 meter hoge wanden over een lengte van 44 meter.
Dat de klant te spreken is over het resultaat blijkt wel uit zijn enthousiaste reactie:

‘Perfekte Arbeit wurde hier geleistet! Herzlichen Dank!! Großes Lob!! Schöne Grüße. Wir werden euch auf jedenfall weiter empfehlen!’

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor een sleufsilo? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

Sleufsilogenerator

Met onze 3D-generator bouwt u in drie stappen uw eigen sleufsilo

Bepaal waarvoor u de silo gaat gebruiken, kies een type sleufsilowand en voer de afmetingen van uw sleufsilo in en de aslast. Maak een keuze voor de erfverharding, eventuele accessoires en services. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u binnen drie werkdagen een vrijblijvend advies op maat. Wilt u liever direct advies? Neem dan contact op met ons team.