Bosch Beton - Forse sleufsilo bij melkveehouder in Engelum
HomeProjectenGrote sleufsilo in Friese Engelum

Grote sleufsilo in Friese Engelum

Op een mooie zonnige dag plaatsten wij een grote sleufsilo met onze keerwanden in het Friese Engelum. Hiermee is zijn kwaliteitsprobleem met kuilen niet langer aan de orde.

Melkveehouder Bakker in Engelum houdt zo’n 500 koeien op 200 hectare grond. In de kleinere silo’s die deze boer op zijn erf heeft staan, was het vaak nodig om het voer boven de wand uit te kuilen. Met name het graskuildeel dat boven de muren uitkwam, leverde veel kwaliteitsverlies op. Daarom besloot de melkveehouder de voeropslag flink uit te breiden. Begin dit jaar liet hij een forse silo van Bosch Beton plaatsen van 85 meter lang, 24 meter breed en 4 meter hoog. Vervolgens investeerde hij in de aanschaf van het nieuwste afdeksysteem van Agridek BV.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor sleufsilo’s? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

 

Bouw uw eigen sleufsilo

Met de handige sleufsilo-generator van Bosch Beton bouwt u in drie eenvoudige stappen uw eigen sleufsilo. Na versturen ontvangt u binnen drie werkdagen een vrijblijvend advies op maat.