HomeProjecten

Projecten

Filter op

Multifunctionele terreinafscheiding creëert strakke uitstraling

De omgeving rond het betonbedrijf Dyckerhoff Basal Nederland gaat sterk veranderen. Daarom kozen zij ervoor om het directe aanzicht op het bedrijfsterrein een upgrade te geven. Bosch Beton leverde hiervoor L- keerwanden met hak, voor afscheiding en opslag. Het terrein krijgt hierdoor een mooie, strakke uitstraling.

Meer over dit project
Keerwanden vormen de basis voor Deens recyclingstation.

Keerwanden vormen de basis voor Deens recyclingstation

Voor de bouw van een groot en modern recyclingstation in het Deense Helsingør heeft bouwbedrijf NCC Danmark A/S gebruik gemaakt van een groot aantal keerwand elementen.

Meer over dit project
Geluidsscherm langs de A16 en N3 - Beeld: Heijmans

Duurzame geluidsschermen aan de A16 en N3

Om de in Dordrecht gelegen woonwijk Amstelwijck zoveel mogelijk te ontlasten van verkeergeluiden, realiseerde Heijmans Infra BV duurzame geluidsschermen aan de A16 en N3.

Meer over dit project

Radius keerwanden in Genemuiden

Van Dijk Infragroep had de de taak om de paden voor The Read Shop (het oude postkantoor) in Genemuiden beter toegankelijk te maken voor mindervaliden. Hiervoor heeft Van Dijk onder meer gebruikgemaakt van de keerwanden van Bosch Beton.

Meer over dit project

Appartementencomplex Uilennest in Hattem omringd door keerwanden

Appartementencomplex Uilennest in Hattem ging in 2014 tegen de vlakte om de 32 bestaande eengezinswoningen te vervangen voor 60 nieuwe appartementen. Voor dit nieuwbouwproject zijn onder andere de radius keerwanden van Bosch Beton ingezet.

Meer over dit project

Keerwanden bij CCXL theater in Vlissingen

In Vlissingen is er een nieuwe multifunctionele bioscoop/theaterzaal gebouwd. Het nieuwe cultuurpodium van Zeeland biedt ruimte voor 700 mensen. Doordat het gebouw deels verdiept staat, zijn er veel hoogteverschillen op het terrein rondom het CCXL theater. Om het hoogteverschil te overbruggen is er gebruikgemaakt van keerwanden en traptreden van Bosch Beton.

Meer over dit project

Geluidswal van keerwanden met structuur afwerking

Bij de afrit van de A28 bij Zwolle is een geluidsscherm geplaatst langs de nieuwe woonwijk de Prinsenpoort. De Prinsenpoort is een laatste stukje woonwijk gerealiseerd in de woonwijk de Veerallee in Zwolle.

Meer over dit project

Keerwanden bij opslag van bulk in Markelo

In het Twentse Markelo hebben we een klant voorzien van prachtige opslagbakken voor bulk (zand, grind en grond) en machines. Deze drie opslagbakken van 2 meter hoog bestaan uit verschillende Bosch Beton keerwanden.

Meer over dit project

Keerwanden voor banketbakkers uit Dalfsen

Frijling had meer ruimte nodig voor hun opslag. De banketbakkers hadden nog een laaddock leegstaan waar niets mee gedaan werd. Daarom hebben zij Pekkeriet BV ingeschakeld om een plan te ontwerpen om het laaddock op te hogen zodat het gelijkvloers kwam met hun magazijn.

Meer over dit project