HomeOver onsNieuwsWinnaars Bosch Beton sleufsilo winactie bekend!

Winnaars Bosch Beton sleufsilo winactie bekend!

Onlangs vond de trekking plaats van onze sleufsilo winactie. De notaris is langsgekomen om twee winnaars te trekken en vandaag maken wij deze winnaars officieel bekend!

22 mei 2024

Winnaar in België

Voor de eerste winnaar van onze actie reisde we af naar familie Duhr in Burg Reuland (België). Op hun bedrijf in de mooie Belgische Ardennen werd afgelopen maart een Bosch Beton sleufsilo geleverd.

‘We gaan een deel van het geld doneren aan een goed doel. Samen met een paar vrienden hebben we een project in Afrika waar we mensen helpen met het opzetten van kleine boerderijen zodat zij zelfstandig hun levensonderhoud kunnen voorzien. Zij kunnen het geld goed gebruiken!’ aldus de gelukkige winnaar.

Winnaar in Duitsland

De familie Brüning in Loop (Duitsland) was compleet overweldigd zodra wij hun de prijs van €30.000 overhandigde. In juni wordt hun nieuwe sleufsilo geleverd en zij waren veel te druk met de voorbereidingen voor de aanleg van deze sleufsilo om aan de winactie te denken!

‘Wauw, ik ben sprakeloos! Waanzinnig, dit gaan we vanavond uitgebreid vieren met een fles champagne’ aldus winnaar Hubert Brüning.

Sleufsilo winactie

Bosch Beton heeft hart voor de boer en daarom organiseerde wij een winactie voor boeren uit Nederland, Duitsland, Denemarken en België. Bosch Beton stelde voor deze 3e editie van de sleufsilo actie een sleufsilo ter beschikking t.w.v. €20.000 en €30.000.

Winactie gemist?

Heeft u onze winactie gemist, maar bent u wel geïnteresseerd in een Bosch Beton sleufsilo?