Bosch Beton - Binnenopslag met keerwanden bij Triferto
HomeProjectenOpslag verdubbeld met keerwanden

Opslag verdubbeld met keerwanden

Triferto is een groothandel in meststoffen die zij verladen en verpakken. Met de Bosch Beton keerwanden is het bedrijf uitgebreid tot een verdubbeling van de opslag.

Ruimte optimaal benut

Het bedrijf wilde uitbreiden en besloot daarom de loods te vergroten. Met onze keerwanden creëerden wij boxen in de bulkopslagloods om de meststoffen te kunnen verpakken. Groot voordeel hierbij was de vlakke vloer en slanke vorm, waardoor de ruimte ideaal is benut. Bij Triferto zijn onze LA400G– en TWA400-keerwanden geplaatst. We ontzorgden de klant volledig, van projectbegeleiding tot plaatsing van de wanden in de loods. Dank zij een goede samenwerking, goede communicatie en overleg verliep alles volgens afspraak. ‘Strak uitgewerkt en een perfecte oplossing’, aldus een dik tevreden klant.

Solide wanden

Om verschillende soorten grondstoffen goed te kunnen scheiden, zijn solide scheidingswanden van belang. Onder andere voor de scheiding van afvalstromen op de milieustraat of de scheiding van zand, grind, metselzand, menggranulaat etc. bij exploitatiemaatschappijen. Maar ook bij andere bedrijven die opslagcapaciteit (nodig) hebben, zoals in dit geval bij Triferto.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor opslag? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.