Bosch Beton - Keerwanden voor niveauverschil tussen tuin en straat in Zonnebeke, België
HomeProjectenStabiele keerwanden ingezet bij niveauverschil

Stabiele keerwanden ingezet bij niveauverschil

Soms is het hoogteverschil tussen een tuin en een straat zo groot dat een stevige oplossing nodig is. Zo ook bij onze klant in het Belgische Zonnebeke waar wij keerwanden hebben geplaatst.

Hoogteverschil

Onze klant had te maken met een groot hoogteverschil bij zijn woning en het nieuw te bouwen magazijn. Hij wilde boven zijn privéwoning het nieuwe magazijn realiseren en rechtstreeks de tuin in kunnen lopen. Met name vooraan de straat als ook links en rechts van de woning was het niveauverschil aanzienlijk.

Stabiliteit

Wij adviseerden aan de zijkant L500hak-keerwanden te plaatsen van 5 meter hoog. Deze wanden garanderen stabiliteit om het talud op te vangen. Bovendien kan zo een vlakke tuin worden gerealiseerd. Om vanaf de bovenliggende woning toegang te hebben naar het magazijn komt nog een trap langs de buitenkant.

Advies

De klant was met name te spreken over het juiste advies en de service van ons team. We hebben van te voren een duidelijk plan gemaakt om de wanden ter plekke te plaatsen met een vacuümklem. In totaal zijn acht keerwanden geplaatst. Onze klant is zeer tevreden met het opgeleverde resultaat. Voor volgend jaar staat de aanleg van de tuin gepland.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor grond en tuin? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.