Bosch Beton - Afvalbeheerder Schenk Recycling omringd met keerwanden
HomeProjectenSchenk Recycling omringd door keerwanden

Schenk Recycling omringd door keerwanden

Schenk Recycling is een familiebedrijf dat totaaloplossingen biedt voor afvalinzameling en -verwerking. Op hun locatie in Almere is het terrein omringd met betonnen keerwanden van Bosch Beton als erfafscheiding. Het terrein is verder verhard met stelconplaten.

Ooit begon Jan Schenk senior in 1956 het familiebedrijf als ‘voddenboer’ in Laren. Nu ruim zestig jaar later is Schenk Recycling een onderneming die zich bezig houdt met transporteren, verwerken, sorteren en verhandelen van verschillende afvalstromen met als doel hun klanten te ontzorgen met hun afvalbeheer. De groei van het bedrijf zette door en daardoor was een nieuwe en grotere locatie noodzakelijk. Het nieuwe gebouw in de polder is omringd met keerwanden van Bosch Beton.

Stabiele terreinafscheiding

De vele meters betonnen keerwanden zorgen voor de terreinafscheiding. Hiervoor zijn L-keerwanden toegepast van twee en drie meter hoog. De keerwanden hebben bovendien een hak zodat zij extra stabiel staan. Bovenop is stroomdraad bevestigd om ongewenste bezoekers te weren. Om de nieuwe fabriek goed bereikbaar te houden voor de leveranciers, is het complete terrein verhard met ongeveer 3.500 m2 aan stelconplaten. De afwatering speelt op dit terrein een grote rol. Daarom zijn ook afwateringsgoten en putten geleverd. Zo is de waterhuishouding op het terrein goed geregeld.

Plaatsing

Aannemings- en Verhuurbedrijf H. v/d Heiden B.V. regelde alles goed van te voren, zodat de elementen op de afgesproken tijd geplaatst konden worden. Zowel de keerwanden als de stelconplaten zijn direct vanaf de vrachtwagen geplaatst.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor terreinafscheiding? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.