Bosch Beton - Drie sleufsilo's bij melkveehouder in Neerpelt (België)
HomeProjectenSleufsilo’s met kwaliteit in Belgische Neerpelt

Sleufsilo’s met kwaliteit in Belgische Neerpelt

Goede kwaliteit leveren is de grootste uitdaging. Voor de drie sleufsilo’s maakte deze Belgische boer in ieder geval een goede keuze met de Bosch Beton keerwanden.

Kwaliteit

Op Hoeve De Heuvel in het Belgische Neerpelt lopen Parthenais koeien, een Frans koe ras. Als ruwvoer voor de koeien gebruikt de boer gras en maïs. De grootste uitdaging op de boerderij is kwaliteit en netheid. Op een beurs kwam deze boer terecht bij Bosch Beton en raakte geïnteresseerd in onze keerwanden. Zij keken ook naar andere merken maar kwamen vanwege de nette afwerking en kwaliteit toch uit bij Bosch Beton. Bovendien past het systeem dat de sleufsilo afdekt heel mooi op de wanden. De levering en plaatsing van de sleufsilo’s was binnen korte tijd gerealiseerd en de afwerking verliep conform afspraak. Voor deze drie silo’s van 8 m breed, 36 m lang en 1,25 m hoogte pasten we onze LA125V– en U125-wanden toe.

Belang van een goede sleufsilo

Goed ruwvoer is de basis voor alles en betekent betere melkproductie van uw koe. Om er voor te zorgen dat er minder verlies optreedt en de inkoop van extra ruwvoer te beperken, is een goede sleufsilo van belang. Kringloop denken en een goede sleufsilo levert bovendien financieel voordeel op. Een Bosch Beton sleufsilo gaat generaties lang mee en voldoet aan de meest recente regelgeving en kwaliteitseisen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor sleufsilo? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

Sleufsilogenerator

Met onze 3D-generator bouwt u in drie stappen uw eigen sleufsilo

Bepaal waarvoor u de silo gaat gebruiken, kies een type sleufsilowand en voer de afmetingen van uw sleufsilo in en de aslast. Maak een keuze voor de erfverharding, eventuele accessoires en services. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u binnen drie werkdagen een vrijblijvend advies op maat. Wilt u liever direct advies? Neem dan contact op met ons team.