HomeProjectenRadius keerwanden in Genemuiden

Radius keerwanden in Genemuiden

Van Dijk Infragroep had de de taak om de paden voor The Read Shop (het oude postkantoor) in Genemuiden beter toegankelijk te maken voor mindervaliden. Hiervoor heeft Van Dijk onder meer gebruikgemaakt van de keerwanden van Bosch Beton.

In de zomer van 2015 was het een drukke bedoeling in het centrum van Genemuiden. Ditmaal niet door de wekelijkse markt, maar door de werkzaamheden van Van Dijk Infragroep. Zij hadden onder andere de taak om de paden voor The Read Shop (het oude postkantoor) beter toegankelijk te maken voor mindervaliden. Hiervoor heeft Van Dijk onder meer gebruikgemaakt van de keerwanden van Bosch Beton.

Radius keerwanden

Voor deze toepassing heeft Van Dijk Infragroep onze radius keerwanden ingezet in combinatie met vaste hoekoplossingen en standaard rechte keerwanden van vier meter lang. De radius keerwanden vangen het hoogteverschil op en maken het geheel tot een dynamisch ontwerp. Na de succesvolle plaatsing van de wanden, zijn de keerwanden tot slot volledig in antraciet gespoten, in dezelfde kleur als de gevel.

Het gehele project is uiterst succesvol verlopen en de betrokken partijen zijn allen zeer tevreden over de samenwerking én het eindresultaat. Inmiddels hebben de wanden hun eerste ‘Biestemerk’ achter de rug: een jaarlijks terugkerend traditioneel Genemuider volksfeest!

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor grond & tuin? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.