Bosch Beton - Keerwanden rondom buitenzwemvijver van Sauna Soesterberg
HomeProjectenOntspannen in buitenzwemvijver in Soesterberg

Ontspannen in buitenzwemvijver in Soesterberg

Vanwege de aanleg van een ecoduct moest Sauna Soesterberg na vierendertig jaar uitwijken naar een nieuwe locatie. De sauna op de nieuwe locatie in Soesterberg werd tweemaal groter dan de oude locatie. Rondom de buitenzwemvijver plaatste Koninklijke Ginkel Groep onze keerwanden met hak.

Sauna Soesterberg was een begrip in Midden-Nederland. Echter door de aanleg van een ecoduct nabij Soesterberg moest de sauna uitwijken naar een andere locatie. In het voorjaar van 2014 startte de bouw van het nieuwe complex op een terrein achter conferentieoord Kontakt der Kontinenten. Het nieuwe spa- en wellnesscentrum werd met 5.000 m2 tweemaal zo groot als Sauna Soesterberg.

Buitenzwemvijver

In de tuin van de nieuwe spa (Omega Spa & Wellness) realiseerde Koninklijke Ginkel Groep, onder andere gespecialiseerd in de aanleg van zwemvijvers, een buitenzwemvijver. In opdracht van de Ginkel Groep plaatste Bosch Beton L-keerwanden rondom de vijver. In combinatie met de natuur ontstond een sfeervol plaatje.

Het nieuwe complex opende op 28 augustus 2015 haar deuren. Inmiddels behoort het spa- en wellnesscentrum tot Thermen Bussloo en heet het Thermen Soesterberg.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor waterkering? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.