Bosch Beton - Keerwanden zorgen voor zitplekken in openbaar park Roesskovsvej in Odense (DK)
HomeProjectenKeerwanden zorgen voor zitplekken in Deens openbaar park

Keerwanden zorgen voor zitplekken in Deens openbaar park

In de Deense plaats Odense onderging het park Roesskovsvej een metamorfose. Bosch Beton keerwanden zijn ingezet om hoogteverschil aan te brengen in het park. Hierdoor ontstonden zitelementen die wel een stootje kunnen hebben. Onze klant plaatste de wanden zelf ter plekke.

Park voor jongeren

Een mooi maatschappelijk project! In het Deense Odense kregen diverse parken in de wijk Bolbro een grondige opknapbeurt, zodat jongeren daar een fijne plek hebben.
Het park Roesskovsvej onderging ook een renovatie en is speciaal voor jongeren uit de buurt. Belangrijk hierbij waren zitplekken die tegen een stootje moeten kunnen. Er is zelfs een dansvloer met verlichting aangelegd!

Hoge mate van afwerking

Bosch Beton kon snel 48 L-keerwanden zonder hak van 75 cm hoog en twee meter lang leveren. Onze klant zaagde de wanden zelf op maat en plaatste de wanden met een eigen klem. De keuze voor de levering van de wanden viel op Bosch Beton omdat we snel konden leveren en vanwege de hoge mate van afwerking van de elementen.

Het vernieuwde park is eind 2019 officieel in gebruik genomen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor grond & tuin? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.