HomeProjectenKeerwanden vormen basis voor zoutloods in Beilen

Keerwanden vormen basis voor zoutloods in Beilen

Voor een zoutloods op de milieustraat van de gemeente Beilen zijn Bosch Beton L-keerwanden gebruikt. Vervolgens is hierover een dakconstructie aangebracht zodat het zout droog blijft.

In samenwerking met de firma Houtstaal is een zoutloods gebouwd op de milieustraat van de gemeente Beilen. Op de L-keerwanden met hak van 4 meter hoog is een dakconstructie gebouwd. In de zoutloods ligt het strooizout opgeslagen en blijft hiermee altijd droog. Het dak heeft een schuifconstructie, waardoor deze is aan te passen aan de hoeveelheid zout in de loods. Zo is Beilen goed voorbereid op het winterweer.

L-keerwanden

Voor de bouw van de zoutloods zijn L-keerwanden met hak toegepast van 4 meter hoog. Deze keerwanden zijn speciaal geconstrueerd voor deze toepassing voor de dakconstructie. Omdat keerwanden lang meegaan, is de loods ook een duurzame opslag.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor opslag? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.