Bosch Beton - Keerwanden als terreinafscheiding bij transportonderneming Mol Cargo in Tiel
HomeProjectenMol Cargo in Tiel kiest voor keerwanden als terreinafscheiding

Mol Cargo in Tiel kiest voor keerwanden als terreinafscheiding

Internationale transportonderneming Mol Cargo in Tiel breidde onlangs uit. Loon- en Grondverzetbedrijf Bongers benaderde Bosch Beton voor de juiste keerwanden als terreinafscheiding.

Terreinafscheiding

Voor de uitbreiding van Mol Cargo benaderde Bongers Loon- en Grondverzetbedrijf ons voor de terreinafscheiding. Wij plaatsten bij dit project in Tiel keerwanden van 2,50 en 3 meter hoogte, over een lengte van bijna 260 meter. Voor zover onze kraanauto er gemakkelijk bij kon, is het grootste gedeelte van de wanden direct vanaf de vrachtauto geplaatst. Beide familiebedrijven Bongers en Bosch Beton werkten al eerder samen aan andere projecten.

Internationaal transport

In 1934 startte de transportonderneming Mol B.V. in Buren en richtte zich op het vervoer van zand en gravel. Vijfendertig jaar later volgde uitbreiding met het vervoer van kranten en tijdschriften en ging de onderneming internationaal. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer en is Mol Cargo uitgegroeid tot een internationaal transportbedrijf. In 2005 verhuisde de onderneming van Buren naar Tiel.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor terreinafscheiding? Neem dan vrijblijvend contact op met onze GWW-adviseurs.