Bosch Beton - Extra opslag met keerwanden bij Schrootbedrijf G. Schrijver in Apeldoorn
HomeProjectenExtra opslag en beveiliging met keerwanden

Extra opslag en beveiliging met keerwanden

Metalen zijn duur en populair onder inbrekers. Schrootbedrijf G. Schrijver wilde daarom de werf voorzien van een schutting die ook dienstdoet als beveiliging. Onze keerwanden zijn daarvoor uitermate geschikt. Daarnaast creëerden we extra opslagvakken.

Schrootbedrijf

Schrijver BV startte in 1960 in het Nederlandse Apeldoorn met de in- en verkoop van oud papier. Na uitbreiding van de activiteiten en enkele verhuizen houdt het bedrijf zich nog steeds bezig met de in- en verkoop van oud papier, maar ook met oud ijzer, metalen en plastic folie.

Met name metalen zijn duur en gevoelig voor diefstal. Daarom vroeg de klant ons een voldoende hoge schutting te creëren, zodat deze direct als beveiliging kon dienen. Ook wilde het schrootbedrijf meer opslagvakken om de verschillende te recycleren materialen op te kunnen slaan, zoals hout en plastic.

Oplossing op maat

We dachten vanaf de planfase van het project goed mee om de meest optimale oplossing te kunnen bieden voor hun situatie. Door onze overzichtstekeningen kreeg de klant meteen een goed beeld van hoe de werf er uit zou zien.

Voor de erfafscheiding leverden we onze standaardkeerwand L350hak. De opslagvakken creëerden we met onze TWA300-wand; deze wand is aan twee zijden belastbaar. De wanden zaagden we op maat, zodat deze goed aansluiten op de andere wanden (L350hak).

In totaal hebben we op anderhalve dag tijd meer dan 115 meter aan keerwanden geplaatst, variërend in diverse lengten, van 3,5 en 3 meter hoogte.

Kwaliteit

Bosch Beton maakt producten van hoge kwaliteit. Dat was de reden waarom onze klant voor onze keerwanden heeft gekozen. De totaaloplossing inclusief de assistentie bij het plaatsen gaf onze klant de zekerheid dat de keerwanden op de juiste manier werden geplaatst.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor opslag of schuttingen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.