Bosch Beton - Opslagvakken voor zand, grind en grond in Oss
HomeProjectenOpslagvakken voor zand, grind en grond

Opslagvakken voor zand, grind en grond

v.d. CAMP is een transportbedrijf in Oss. Voor de realisatie van het nieuwe pand van dit bedrijf zijn vakken gemaakt met Bosch Beton keerwanden voor de opslag van onder andere diverse soorten grond.

Naast een transportbedrijf verhuurt v.d. CAMP diverse containers voor afval. Daarnaast maken de zand- en grindhandel en een grondbank ook onderdeel uit van het bedrijf. Voor het nieuwe bedrijfspand zijn vakken aangelegd voor de opslag van zand, grind en diverse soorten grond. Hier pasten wij onze LA-keerwanden toe.

Certificaat

Onze klant zag met name voordeel in het makkelijke plaatsen van de wanden, dat de wanden weinig ruimte in beslag nemen en prijstechnisch gunstig zijn. Daarnaast beschikken de wanden over een certificaat die de druk en belasting aangeeft. Bovendien nemen de keerwanden minder ruimte in dan andere oplossingen. Na een goede uitleg, maakte v.d. CAMP zelf de bedding voor de wanden. De wanden plaatsten wij direct vanaf de vrachtwagen op de plaats van bestemming. Het karwei was snel gerealiseerd.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor opslag? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.