Sleufsilo van betonnen keerwanden met ruwvoer

SLEUFSILO

Het belang van een goede sleufsilo

Om het effect van het klimaat te beperken wordt de opslag van een goede oogst in een sleufsilo steeds belangrijker. Goed ruwvoer is de basis voor alles en betekent betere melkproductie van uw koe. Om ervoor te zorgen dat er minder verlies optreedt en de inkoop van uw extra ruwvoer te beperken is een goede sleufsilo van belang. Gecombineerd met kringloop denken levert dit een financieel voordeel op. Een Bosch Beton sleufsilo gaat generaties lang mee en voldoet aan de meest recente regelgeving en kwaliteitseisen van de certificering Agrarische Betonproducten.

3 grote winsten van een kwalitatief hoogwaardige sleufsilo

  1. Reduceert direct uw ruwvoerverliezen en bespaar 5-10% op hoge voerkosten per gemiddeld melkveebedrijf.
  2. Betere voerconservering door optimaal verdichten tot aan de rand.
  3. Goed ruwvoer zorgt voor een hogere en betere melkproductie.

Onze betonnen keerwanden zijn niet alleen stevig en duurzaam, maar bieden ook belangrijke voordelen voor melkveebedrijven. Door het gebruik van onze keerwanden kunt u direct uw ruwvoerverliezen verminderen en besparen op hoge voerkosten, wat gemiddeld 5-10% kan schelen op de inkoop van uw ruwvoer.

Daarnaast zorgen onze keerwanden voor een betere voerconservering door optimaal verdichten tot aan de rand. Dit betekent dat het voer langer goed blijft en van betere kwaliteit is, wat weer leidt tot een hogere en betere melkproductie.

Kortom, onze betonnen keerwanden bieden niet alleen praktische voordelen voor uw bedrijf, maar ook financiële voordelen. Wilt u meer weten over onze producten? Neem dan contact met ons op!

Sleufsilogenerator

Met onze 3D-generator bouwt u in drie stappen uw eigen sleufsilo

Bepaal waarvoor u de silo gaat gebruiken, kies een type sleufsilowand en voer de afmetingen van uw sleufsilo in en de aslast. Maak een keuze voor de erfverharding, eventuele accessoires en services. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u binnen drie werkdagen een vrijblijvend advies op maat. Wilt u liever direct advies? Neem dan contact op met ons team.

Mogelijke toepassingen

Klanten geven ons
8.7
Op basis van 902 reviews.
Prettige samenwerking
Afspraken zijn goed nagekomen, alleen jammer dat we via een infrabedrijf goedkoper hadden kunnen inkopen.
Snel schakelen om door te kunnen.
De eerste levering bevatte keerwanden van 3,5m1 waarbij hoeken afgebroken werden. Door het snelle schakelen van Bosch Beton werden nieuwe keerwanden op tijd geleverd en liep ons project volgens planning.
Dik tevreden
Duidelijk en betrouwbaar
prima goed
snelle levering goed en snel meedenken.
meedenkend, snel schakelen, vriendelijke partner om mee samen te werken
meedenkend, snel schakelen, vriendelijke partner om mee samen te werken
Zoals gewoonlijk netjes en volgens afspraak
Goed materiaal en fijne vakmensen van Bosch transport
Goede communicatie en afstemming plaatsing keerwanden
Tijdens offerte fase zijn tekeningen en legplan voor keerwanden al opgemaakt wat ook richting onze opdrachtgever een goede indruk maakt. Tevens zijn mogelijke bezuinigingen voorgesteld, waar gebruik van is gemaakt in opdracht fase. Ook wijzigingen op ons verzoek zijn vlot en correct doorgevoerd. Voorafgaande aan plaatsing heeft projectleider van Bosch Beton de werkwijze en plaatsingsvolgorde goed afgestemd met onze uitvoerder op locatie.