Bosch Beton - Vijver en plateau van keerwanden bij autobedrijf Van Mossel in Apeldoorn
HomeProjectenVijver en plateau van keerwanden bij autobedrijf in Apeldoorn

Vijver en plateau van keerwanden bij autobedrijf in Apeldoorn

Het verouderde terrein van Van Mossel Automotive Groep in Apeldoorn onderging een metamorfose. Een stijlvolle vijver en een verhoogd plateau om auto’s te showen, maakten deel uit van het ontwerp. Voor het vernieuwde terrein zijn de Bosch Beton LR-keerwanden toegepast over een lengte van 100 meter.

Vijver en plateau

In het ontwerp voor het vernieuwde terrein van Van Mossel Automotive Groep stonden onder andere een stijlvolle vijver en een verhoogd plateau. Het verhoogde plateau dient om duurdere auto’s te ‘showen’ aan het voorbijrijdende verkeer. De keerwanden die zijn gebruikt om de vijver te maken, zijn afgewerkt met tegels. Met de vijver en het plateau kreeg het verouderde terrein een geheel nieuwe uitstraling.

LR-keerwanden

De LR-keerwanden die bij de vijver zijn geplaatst, zijn speciaal ontwikkeld voor de zwaarste belastingtoepassingen in de grond-, weg- en waterbouw. Omdat deze keerwanden volledig haaks zijn, was het eenvoudig om hierop tegels te bevestigen. Aangezien in het ontwerp een aantal 90-graden hoeken zitten, gebruikten we bij dit project ook enkele hoekelementen. In totaal plaatste transport- en grondverzetbedrijf De Groot Beekbergen ruim 100 meter aan keerwanden.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor grond & tuin of water? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.