HomeProjectenCirculaire bijdrage aan nieuw bedrijfspand in Borne

Circulaire bijdrage aan nieuw bedrijfspand in Borne

Een circulair project bij Dusseldorp Infra Sloop en Milieutechniek in Borne waaraan Bosch Beton een bijdrage leverde. Voor het nieuwe kantoor en het parkeerterrein plaatsten we keerwanden met een ‘schoonheidsfoutje’.

Circulair bouwen

Het nieuwe bedrijfspand ‘de Boerderij’ waarin TWW, Negam en het reststoffencentrum van Dusseldorp Infra Sloop en Milieutechniek zich vestigden, is circulair gebouwd. 80% van het bouwmateriaal bestaat uit reststromen uit eigen projecten. De bouw van ‘de Boerderij’ bestaat uit ‘oude’ bouwmaterialen van onder andere de Rabobank in Zeist, het Koopmansplein in Assen en het Erasmus MC in Rotterdam. Zo heeft elk onderdeel zijn eigen verhaal. Ook Bosch Beton droeg bij aan de circulaire bouw met de levering van LA300G-keerwanden die een ‘schoonheidsfoutje’ hebben. Zo krijgen deze wanden alsnog een bestemming. Dit past ook nog eens geheel in onze duurzaamheidsgedachte.

Opslag en hellingbaan

Voor een degelijke afscheiding plaatsten we de keerwanden tussen de opslag van grondstoffen en het opslagterrein voor machines. Om op het niveau van het terrein te komen waar het nieuwe kantoor en het parkeerterrein zich bevinden, is een hellingbaan gecreëerd. Hier doen de keerwanden dienst als grondkering.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor opslag of terreinafscheiding? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

Het verhaal van circulair bouwen in Borne (bron: ReintenInfra B.V.)