Bosch Beton - Vijf sleufsilo’s voor Frans biogasproject in Tennie
HomeProjectenVijf sleufsilo’s voor Frans biogasproject

Vijf sleufsilo’s voor Frans biogasproject

Voor een biogasproject in het Franse Tennie plaatste Bosch Beton vijf nieuwe sleufsilo’s in een wat afwijkende vorm.

Ruimte optimaal benut

Begin dit jaar plaatste Bosch Beton de vijf sleufsilo’s bij een biogasproject in Tennie, Frankrijk. We dachten hiervoor met de klant mee om de beschikbare ruimte voor de sleufsilo’s optimaal te benutten. De silo’s zijn enigszins verspringend en schuin geplaatst.

Voor dit project zijn ongeveer 120 van onze keerwanden toegepast: L300 en U300, met en zonder hak. De sleufsilo’s variëren in grootte van 88 meter tot 20 meter lengte en zijn elk ongeveer 22 meter breed. Inmiddels ontvingen we een verzoek voor nog een extra sleufsilo!

Biogas

Voor een biogasinstallatie is een schone, ordelijke en rendabele grondstoffenopslag van groot belang. Met de wanden van Bosch Beton bent u verzekerd van een maximaal rendement op uw grondstoffen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor biogas? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

Sleufsilogenerator

Met onze 3D-generator bouwt u in drie stappen uw eigen sleufsilo

Bepaal waarvoor u de silo gaat gebruiken, kies een type sleufsilowand en voer de afmetingen van uw sleufsilo in en de aslast. Maak een keuze voor de erfverharding, eventuele accessoires en services. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u binnen drie werkdagen een vrijblijvend advies op maat. Wilt u liever direct advies? Neem dan contact op met ons team.