Bosch Beton - Keerwanden voor biogasproject in Lévignen, Frankrijk
HomeProjectenKeerwanden naar biogasproject in Frankrijk

Keerwanden naar biogasproject in Frankrijk

Voor een biogasinstallatie is een schone en ordelijke grondstoffenopslag van belang. Bosch Beton leverde keerwanden voor een biogasproject in Frankrijk.

Biogas

In het Franse Lévignen, gelegen ten noorden van Parijs, hebben wij onlangs U300hak– en L300hak-keerwanden inclusief trappen geleverd voor een biogasproject. De vloeren van de sleufsilo’s zijn afgewerkt met een asfaltlaag. Maar liefst honderd vrachten vertrokken voor dit project vanuit onze fabriek in Barneveld (NL) naar Frankrijk. In vier dagen zijn de keerwanden geplaatst.

Schone opslag

Biogas is een duurzame energiebron die kansen biedt om de CO2-uitstoot te verlagen. Eén van de mogelijkheden om biogas op te wekken, is de vergisting van maïs. Voor een biogasinstallatie is een schone, ordelijke en rendabele grondstoffenopslag van groot belang.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor biogas? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

Sleufsilogenerator

Met onze 3D-generator bouwt u in drie stappen uw eigen sleufsilo

Bepaal waarvoor u de silo gaat gebruiken, kies een type sleufsilowand en voer de afmetingen van uw sleufsilo in en de aslast. Maak een keuze voor de erfverharding, eventuele accessoires en services. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u binnen drie werkdagen een vrijblijvend advies op maat. Wilt u liever direct advies? Neem dan contact op met ons team.