Bosch Beton - Verhoogd terras van keerwanden bij kadewoningen in Zwolle Stadshagen
HomeProjectenVerhoogd terras bij kadewoningen in Zwolle

Verhoogd terras bij kadewoningen in Zwolle

De kadewoningen in de wijk Stadshagen in Zwolle hebben een terras dat tevens de entree is naar de woning. Dankzij de Bosch Beton keerwanden zitten de bewoners zomers heerlijk op hun verhoogde terras. Tientallen meters keerwanden zijn hiervoor toegepast alsook trappen.

Terras en entree

Bosch Beton dacht en werkte mee om de wijk Stadshagen nog meer fleur te geven. Diverse kadewoningen moesten een terras krijgen dat tegelijkertijd ook dient als entree naar de woning. Om het ontstane hoogteverschil op te vangen, zijn tientallen meters keerwanden gebruikt, inclusief gewenste hoekoplossingen en bijbehorende traptreden. Een groot pluspunt is de standaard gladde afwerking aan alle zijden van de keerwanden.

Uitstraling

De keerwanden geven de wijk mede een aantrekkelijke uitstraling en bieden daarnaast een stuk wooncomfort. Door de gladde zijden van de wanden oogt het geheel strak. Het plaatsen van de keerwanden ging met een meegeleverde klem zeer gemakkelijk. In de zomer zitten de bewoners van deze woningen heerlijk in de zon op hun terras, ondersteund door onze keerwanden.

De eerste huizen in de wijk Stadshagen langs het Zwarte Water dateren uit 1996. Het is een moderne wijk met een divers woningaanbod, met zicht op de stad en de voeten in de polder. Met de fiets zijn de binnenstad van Zwolle en het natuurgebied van Mastenbroek dicht bij.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor grond & tuin? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.