Bosch Beton - Veilige terrasafscheiding voor Café Wessel in Kootwijkerbroek
HomeProjectenVeilige terrasafscheiding voor Café Wessel

Veilige terrasafscheiding voor Café Wessel

Toen tijdens de coronacrisis per 1 juni 2020 de terrassen weer enigszins open mochten, bedacht Café Wessel in Kootwijkerbroek een creatieve oplossing. Met losse keerwanden van Bosch Beton creëerden zij een terrasafscheiding voor hun café.

Hoe creëer je op het terras een (tijdelijke) veilige en stabiele afscheiding? De eigenaar van het café benaderde ons voor losse elementen om die voor het café te plaatsen. Voordeel is dat de wanden ook zo weer kunnen worden hergebruikt! Onze prefab keerwanden van 50, 75, 100, 125 of 150 cm hoog zijn hiervoor een goede oplossing. En … binnen een dag gerealiseerd!

Terras- of terreinafscheiding

Met keerwanden is meer mogelijk dan je zou denken. Naast toepassingen als grond- of waterkering in grond en tuin zijn keerwanden heel goed te gebruiken als terreinafscheiding. De wanden zijn glad en egaal afgewerkt, maar krijgen bijvoorbeeld met klimplanten of een coniferenhaag er voor een groener uiterlijk.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor terreinafscheiding? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.