Bosch Beton - Sleufsilovloer met onverwoestbare gebakken klinkers en afvoergoot
HomeProjectenSleufsilovloer van onverwoestbare klinkers

Sleufsilovloer van onverwoestbare klinkers

Melkveebedrijf Geerdink in Gelselaar liet met onze keerwanden een sleufsilo bouwen voor de maïsoogst van 2020. De vloer van de Bosch Beton sleufsilo is voorzien van gebakken klinkers.

In 2017 is bij Maatschap Melkveebedrijf Geerdink in Gelselaar een nieuwe stal gebouwd met twee Lely astronaut A4 melkrobot. Om extra voeropslagcapaciteit te creëren, liet deze melkveehouderij voor de maïsoogst 2020 een nieuwe grotere sleufsilo van Bosch Beton plaatsen. De silo is gemaakt van L200 hak keerwanden met afgeschuinde hoeken; net als de eerste sleufsilo.

 

Accessoires

De nieuwe sleufsilo bevat een middenafvoer en een Bosch Beton goot voor de opvang en afvoer van vloeistoffen. De vloer is bestraat met onverwoestbare gebakken klinkers, die 100% bestand zijn tegen sappen en zuren. Om het compleet te maken, zijn de wanden afgekit met de onverwoestbare bitumenkit, zodat de sleufsilo volledig zuurbestendig is afgedicht.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze accessoires? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

 

Bouw uw eigen sleufsilo

Met de handige sleufsilo-generator van Bosch Beton bouwt u in drie eenvoudige stappen uw eigen sleufsilo. Na versturen ontvangt u binnen drie werkdagen een vrijblijvend advies op maat.