Bosch Beton - Duo-afvoergoot scheidt water en perssappen in sleufsilo in Tzumarrum
HomeProjectenBosch Beton duo afvoergoot scheidt water en perssappen

Bosch Beton duo afvoergoot scheidt water en perssappen

Zorgvuldig met ruwvoer omgaan, beperkt de voerverliezen. Met de innovatieve Bosch Beton afvoergoot scheidt u het water en perssappen. Net als bij onze klant in Tzumarrum, die de duo afvoergoot liet plaatsen in zijn nieuwe sleufsilo.

Deze melkveehouder in Tzummarum optimaliseert zijn voeropslag met een nieuwe sleufsilo van Bosch Beton keerwanden. De sleufsilo heeft een afmeting van L 75 x B 18 x H 3 meter. De agrariër liet vervolgens de silo voorzien van de innovatieve Bosch Beton duo afvoergoot. De afvoergoot is speciaal ontworpen om water en perssappen te scheiden. Overigens kan deze goot ook in bestaande sleufsilo’s worden aangebracht. Na oplevering kreeg de sleufsilo nog een automatisch afdeksysteem.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze diverse accessoires? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

Bouw uw eigen sleufsilo

Met de handige sleufsilo-generator van Bosch Beton bouwt u in drie eenvoudige stappen uw eigen sleufsilo. Na versturen ontvangt u binnen drie werkdagen een vrijblijvend advies op maat.