HomeProjectenPrefab keerwanden voor graandrogerij in Billerbeck

Prefab keerwanden voor graandrogerij in Billerbeck

In het Duitse Billerbeck leverde en monteerde Bosch Beton keerwanden in een nieuwe stalen hal voor graandrogerij. Ondanks lage werkhoogte stonden de prefab wanden in één dag.

Onze klant in Billerbeck (Noordrijn-Westfalen) liet een nieuwe stalen hal bouwen die dienst doet als graandrogerij. De afdeling Planning van Bosch Beton bekeek eerst de mogelijkheid om de keerwanden achteraf in de stalen hal te plaatsen. Met de uitgewerkte tekening, de voordelen van prefab keerwanden en de offerte overtuigden we de klant om met ons samen te werken.

Plaatsing in één dag

Wij leverden en monteerden de buitenmuren (LA300S) en scheidingsmuren (TWA300) van 3 meter hoog in één dag. Alles bereidden we in de fabriek zover voor zodat we de keerwanden meteen ter plekke konden plaatsen. Zelfs bij de achterwand waar we met de kraan een zeer lage werkhoogte hadden, paste alles meteen. De hal heeft in totaal drie droogkamers. Het droogsysteem werd geïnstalleerd in de vloer naast de keerwanden.

Een mooi eindresultaat met een zeer tevreden klant!

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor sleufsilo’s? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

Sleufsilogenerator

Met onze 3D-generator bouwt u in drie stappen uw eigen sleufsilo

Bepaal waarvoor u de silo gaat gebruiken, kies een type sleufsilowand en voer de afmetingen van uw sleufsilo in en de aslast. Maak een keuze voor de erfverharding, eventuele accessoires en services. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u binnen drie werkdagen een vrijblijvend advies op maat. Wilt u liever direct advies? Neem dan contact op met ons team.