HomeProjectenOp- en overslag voor natte bijproducten

Op- en overslag voor natte bijproducten

Bij Van Triest Veevoeders in Coevorden was behoefte aan op- en overslag voor natte bijproducten. Hier plaatsten we onze zwaarste wanden.

Op- en overslag

Van Triest Veevoeders is een familiebedrijf dat sinds de oprichting in 1959 is uitgegroeid tot een professionele onderneming gespecialiseerd in de aan- en verkoop van hoogwaardige vochtrijke krachtvoeders en ruwvoer. Het familiebedrijf had nood aan op- en overslag voor natte bijproducten, zoals aardappelschillen en voedselresten.

Zware wanden

Onze klant koos voor kwaliteit en Bosch Beton bood hiervoor een zware oplossing aan. We hebben hier dan ook onze zwaarste wanden van 2,5 meter hoog met grote voet geplaatst. Het project was snel afgerond en de klant is enorm tevreden met het eindresultaat.

Zowel voor een kleine als een grote opslagruimte bepaalt u met onze keerwanden zelf de opslagcapaciteit. Met de diverse accessoires en opties maakt u de opslag helemaal af.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor opslag? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

Sleufsilogenerator

Met onze 3D-generator bouwt u in drie stappen uw eigen sleufsilo

Bepaal waarvoor u de silo gaat gebruiken, kies een type sleufsilowand en voer de afmetingen van uw sleufsilo in en de aslast. Maak een keuze voor de erfverharding, eventuele accessoires en services. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u binnen drie werkdagen een vrijblijvend advies op maat. Wilt u liever direct advies? Neem dan contact op met ons team.