Bosch Beton - Modernisering sportpark Dieren met keerwanden als terreinafscheiding en windkering
HomeProjectenModernisering sportpark Dieren met keerwanden

Modernisering sportpark Dieren met keerwanden

Om het verouderde sportpark Dieren te moderniseren, leverde Bosch Beton L-keerwanden met hak. Deze zijn vervolgens als terreinafscheiding én als windkering geplaatst. De wanden voor de terreinafscheiding hebben metselwerk gekregen wat de buitenzijde een stijlvolle uitstraling geeft.

Terreinafscheiding en windkering

Het sportterrein in Dieren was flink verouderd waardoor modernisering nodig was. Om een terreinafscheiding te creëren, zijn bij dit sportieve project L-keerwanden met hak gebruikt. Daarnaast houden drie meter hoge keerwanden de wind tegen. Zo zitten de supporters niet meer in de kou.

Schoonmetselwerk

De L-wanden met hak zijn uitermate geschikt om een muur te realiseren met schoonmetselwerk, doordat zowel de wand als de hak haaks zijn. Hierdoor is de hak dus direct als metselneus te gebruiken. Daarnaast ziet de afscheiding er door het metselwerk zeer stijlvol uit.

Goede voorbereiding

Onze klant legde vooraf een rijplatenbaan aan wat het plaatsen van de keerwanden makkelijk maakte. De bouwlocatie was zo goed bereikbaar en daardoor kon de vrachtwagen dichtbij komen. We plaatsten de keerwanden direct vanaf de vrachtwagen. De klus was binnen enkele uren geklaard.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor terreinafscheiding of sport & recreatie? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.