HomeProjectenKeerwanden voor nieuw multifunctioneel sportpark

Keerwanden voor nieuw multifunctioneel sportpark

Sportvereniging Longa ’30 in Lichtenvoorde deelt het sportterrein met andere partijen. Daardoor ontstond de wens voor een multifunctioneel sportpark. Voor de aanleg van het zgn. beweegpark zijn onze L-keerwanden met hak ingezet in diverse hoogtematen.

Beweegpark

Diverse doelgroepen maken gebruik van het sportterrein in Lichtenvoorde. Zo ook sportvereniging Longa ’30. Door de diverse gebruikers ontstond de wens om een multifunctioneel sportpark te bouwen met een veelzijdig aanbod. In het nieuwe beweegpark van ruim 1.250 m2 legde Vario Fields beachvelden aan voor beachvolley, tennis en badminton.

Multifunctioneel

Een apart kunstgrasveld richtten de ontwerpers in voor sporters om wendbaarheidstrainingen en loopoefeningen te doen. Hiervoor legden zij steile hellingen aan met trappen waarbij onze L-keerwanden met hak van 2,5 meter en wanden variërend van 1 tot 2,5 meter zorgen voor de niveauverschillen in het veld. Voor een goede afscheiding is bovenop de keerwanden hekwerk geplaatst. Het multifunctionele veld heeft verder een klim- en loopmuur en battle ropes voor krachtoefeningen.

Sportaccommodaties

Bosch Beton is vaker betrokken bij sportaccommodaties. Zo zijn onder andere onze keerwanden ingezet bij een voetbalvereniging in Wageningen rondom het hoger gelegen clubhuis. En in een vernieuwd sportpark in Dieren creëerden we een terreinafscheiding die vervolgens met schoonmetselwerk is afgewerkt.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor grond en tuin of sportaccommodaties? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

Vario Fields: van ontwerp tot eindresultaat