Bron: Instagram @groencollectiefnederland
HomeProjectenKeerwanden sieren Floriade Expo 2022

Keerwanden sieren Floriade Expo 2022

Voor de inzending ‘Growing Green Cities’ vanuit Groencollectief Nederland voor de Wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade 2022 in Almere zijn Bosch Beton keerwanden geleverd. Onze klant Herman Vaessen plaatste de betonnen prefab wanden die vervolgens onder andere zijn voorzien van graffiti en klimop.

Met de inzending vanuit Groencollectief Nederland ‘Growing Green Cities’ laat het collectief praktische oplossingen zien wat er mogelijk is met groen in een stedelijke omgeving. Voor de inzending die is gerealiseerd, leverden we onze L300- en L350-keerwanden met hak aan onze opdrachtgever Herman Vaessen B.V. We bewerkten enkele wanden in onze fabriek voor door deze in te korten en in verstek te zagen. De prefab keerwanden zijn na plaatsing op de locatie voorzien van graffiti en klimop.

Groencollectief Nederland

Groencollectief Nederland is een landelijk samenwerkingsverband van regionaal opererende zelfstandige bedrijven. Allen zijn toonaangevend in professionele groenvoorziening. Het collectief verzorgt de aanleg, het onderhoud en beheer van complete buitenruimten.

De inzending van Groencollectief Nederland op de Floriade is te vinden op Green Island, kavel 16.

Floriade 2022

Op 14 april 2022 opende de Wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade in Almere. Slechts één keer in de tien jaar krijgt de tuinbouwsector een podium die het verdient. Nationale en internationale deelnemers presenteren zich tijdens deze zevende editie van de tentoonstelling.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor Grond & Tuin of Specials? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.