HomeProjectenErfafscheiding van keerwanden tussen woningen

Erfafscheiding van keerwanden tussen woningen

Hovenier Ronny Kroeze realiseerde met Bosch Beton keerwanden een strakke en mooie erfafscheiding. Bij een woning in Barneveld plaatste hij L-keerwanden zonder hak als scheiding tussen twee woningen. Nog niet eerder gebruikte hij onze keerwanden, maar is nu helemaal bekend met de mogelijkheden.

Keerwanden als erfafscheiding

Soms is er hoogteverschil op te vangen tussen een tuin en een stoep. Of wil je een stevige en strakke afscheiding tussen twee woningen. De bewoners van een woning in Barneveld gaven hovenier Ronny Kroeze de opdracht een erfafscheiding te maken tussen hun woning en die van de buren. Naast een grondkerende functie doen de keerwanden dan ook dienst als betonnen schutting.

Hiervoor leverde Bosch Beton L-keerwanden zonder hak in verschillende maten: L100, L075 en L050.

Mogelijkheden

Met keerwanden realiseer je vrij eenvoudig een afscheiding. Hetzij als terreinafscheiding of als erfafscheiding. Regelmatig benaderen (hoveniers)bedrijven ons voor deze toepassing. Bijvoorbeeld in Soest, waar we met keerwanden hoogteverschil overbrugden met L-keerwanden. In Tilburg zorgen keerwanden voor een gemakkelijke entree van de tuinen van bewoners. In de coronatijd maakte een café-eigenaar in Kootwijkerbroek een tijdelijke maar veilige terrasafscheiding met keerwanden.

De hovenier had wel van de Bosch Beton keerwanden gehoord, maar nog niet eerder mee gewerkt. Inmiddels kent hij de mogelijkheden en hij is dan ook super tevreden over de service!

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor grond en tuin? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.