HomeProjectenDuurzame mestopslag in Bunne

Duurzame mestopslag in Bunne

Bij familiebedrijf Maatschap Groenwold Pluimvee in het Nederlandse Bunne plaatste Bosch Beton keerwanden om een duurzame mestopslag te creëren.

Maatschap Groenwold Pluimvee in Bunne, Drenthe is een familiebedrijf waar momenteel 150.000 dieren rondlopen. Bosch Beton heeft hier opslagvakken gebouwd voor de mest van het pluimvee, bestaande uit L-wanden met hak van 3,5 meter hoog. Een mestopslag op maat kan op korte tijd worden gebouwd.

Duurzame oplossing

Een betonnen mestopslag is de duurzaamste oplossing. Zowel voor een kleine als een grote opslagruimte bepaalt u met onze keerwanden zelf de opslagcapaciteit. De diverse beschikbare accessoires en opties zorgen ervoor dat de inhoud van de mestopslag niet in contact komt met de bodem en het oppervlaktewater.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor mestopslag? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

Sleufsilogenerator

Met onze 3D-generator bouwt u in drie stappen uw eigen sleufsilo

Bepaal waarvoor u de silo gaat gebruiken, kies een type sleufsilowand en voer de afmetingen van uw sleufsilo in en de aslast. Maak een keuze voor de erfverharding, eventuele accessoires en services. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u binnen drie werkdagen een vrijblijvend advies op maat. Wilt u liever direct advies? Neem dan contact op met ons team.