Bosch Beton - Paddocks van keerwanden voor Arabische renpaarden
HomeProjectenPaddock voor Arabieren in Nieuwkoop

Paddock voor Arabieren in Nieuwkoop

Dat keerwanden breed toepasbaar zijn, bewijst wel de stevige paardenpaddock op de stoeterij van de familie Kuijf in Nieuwkoop. Voor hun renpaarden zijn twee paardenbakken gerealiseerd van Bosch Beton keerwanden.

De Arabier is een paardenras afkomstig van Arabische paarden uit Noord-Afrika en Zuidwest-Azië. De stoeterij van familie Kuijf is zo’n tien hectare groot met stallen en binnen- en buitenbakken. Een aantal internationaal bekende paarden werden op deze fokkerij gehouden.

 

Paardenpaddocks

De Arabische renpaarden behoren tot de absolute wereldtop en moeten dus altijd in topconditie zijn.

Voor de paarden op deze stoeterij zijn twee paddocks gemaakt met onze L-keerwanden met hak. Hierdoor staan de wanden stevig en kunnen zij tegen een stootje. De paarden kunnen hierin volop rennen.

 

Keerwanden

De twee paddocks hebben een afmeting van respectievelijk 12 x 24 meter en 18 x 24 meter. Er is bewust gekozen voor L-keerwanden met een hoogte van 75 cm. Hier bovenop is hekwerk geplaatst, zodat de moderne paardenpak er ook fraai uitziet. Onze klant plaatste zelf de keerwanden met een keerwandklem.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

 

Bouw uw eigen sleufsilo

Met de handige sleufsilo-generator van Bosch Beton bouwt u in drie eenvoudige stappen uw eigen sleufsilo. Na versturen ontvangt u binnen drie werkdagen een vrijblijvend advies op maat.