Bosch Beton - Stadsbeek in Enschede voorkomt wateroverlast in de wijken Pathmos en Stadsveld
HomeOver onsNieuwsOntmoet Bosch Beton op de Infra Relatiedagen

Ontmoet Bosch Beton op de Infra Relatiedagen

Bosch Beton is op 29, 30 en 31 maart aanwezig op de Infra Relatiedagen, het netwerkplatform dat grond-, weg- en waterbouw professionals samenbrengt. De beurs vindt plaats in Evenementenhal Hardenberg. U vindt ons in stand 262.

24 maart 2022

Netwerkplatform voor GWW

Drie beursdagen lang heeft u dé gelegenheid ons team te ontmoeten. U bent van harte welkom in onze stand.

  • Wanneer: dinsdag 29, woensdag 30 en donderdag 31 maart 2022
  • Waar: Evenementenhal Hardenberg, standnummer 262
  • Tijd: 13.00-21.00 uur

Ontmoet ons team

Bekijk meer over onze deelname en welke collega’s in onze stand aanwezig zijn.
Bent u niet in de gelegenheid de Infra Relatiedagen te bezoeken maar wilt u wel vrijblijvend advies over keerwandoplossingen voor infra? Neem dan contact op met ons GWW-team.

Op weg naar duurzame infra

Veel delen van de Nederlandse infrastructuur naderen de komende jaren het einde van hun technische levensduur. Zo blijkt uit onderzoek van onder andere Rijkswaterstaat. Veranderingen in ons klimaat, gebruik en omgeving vragen om toekomstige aanpassingen in de natte en droge infra. Duurzaamheid en milieukosten (MKI) gaan in deze infraprojecten zwaarder wegen. Op weg naar duurzame(re) infrastructuur.
>> Lees meer …

Samen in openbare ruimte

Steeds vaker is Bosch Beton betrokken bij projecten in de openbare ruimte. Vorm geven aan een duurzame omgeving voor iedereen. Hoe zorgen we voor een open en veilige openbare ruimte waarin we samen kunnen leven, wonen en werken? Diverse specialisten en professionals houden zich al jaren bezig met vraagstukken over de openbare ruimte in grote en kleine steden, gemeenten en hun omgeving. En met de tijd spelen ontwikkelingen en veranderende inzichten een steeds grotere rol.
>> Lees meer …

Duurzaamheid

Vandaag (mee)bouwen aan morgen
Duurzaamheid gaat een steeds grotere rol spelen in de bouw. Een bewuste omgang met grondstoffen en productieprocessen wordt daarin belangrijker. Dat betekent: constant blijven ontwikkelen, innoveren en naar de toekomst kijken. Bosch Beton is een voorloper in duurzaamheid. U bouwt met onze producten mee aan een duurzame toekomst.
>> Bekijk hoe je duurzaam bouwt met beton